Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyri, gün boyunca etkili olacak. Maddi her konuda dikkatli ve kontrollü olmanızı gerektiren enerjiler altındayız. İlişkide, sizin fikriniz ile partnerinizinki aynı olmayabilir. Ayın ciddiyeti vurgulayan ışığı, hangi konuda olursa olsun, sorumluluk aşılayabilir. Parasal konularda bugün hesabımızı bilelim. Birileriyleveya özel bir görüşme yapacaksak, güvenilirliği temel alalım. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bizi ciddileştiriyor. Bu enerji ilişkide mesafeli bir duruşun işaretçisidir. Sorumluluktan kaçan bir partneriniz varsa canınız sıkılabilir. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı olmanın tam zamanı. Bugün hem para kazanmak, hem de biriyle tanışmak kolay olacak.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerden yana eşiniz veya partnerinizden önemli destekler alabileceğiniz şimdiye kadar yaptığınız hataları daha net görebileceğiniz akıcı enerjiler mevcut. Kariyer yaşamınızda olmasını istediğiniz durumlar için sevdiğiniz kişiden yardımlar alabilir ve onun sayesinde cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz. Bekâr yengeçler için güzel diyalogların ve tanışmaların olacağı bir gün.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili konularda gündeme gelebilir. Ailenize ait konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularla ilgilenirken çalışma hayatınızdaki işlerinizi ertelememeye çalışın. İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Koruma ve korunma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Denge ve uyum arayacağınız zamanlar olabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü her zaman olağan karşıladığınız fedakârlık ettiğiniz konularda yaklaşımlarınızı değiştirmeniz daha fazla kendinizi düşünerek hareket ediyor olmanız özellikleçevrenizde rahatsızlıklara hatta size karşı cephe almış tavırlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede kime fedakârlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakârlık ayrı bir şeydir sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Yengeç'ler sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupsal işlerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Arkadaşlarınız sizi destekliyor. Özel hayatınızda bazı duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızdaki soru işaretlerine cevap alacağınız bir günlehaftasını tamamlayacaksınız. İşverenlerinizin kararlı tavırları zihninizi bulandıran konuları açıklığa kavuşturacak.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir eve kapanma eğilimi içerisine girebilecekseniz de, aynı zamanda, bunu yenip dış dünyaya açılmanıza yardım edecek etkiler altında olacaksınız. Sosyal ortamlar ve kalabalık caddeler, tam ihtiyaç duyduğunuz havayı yaratabilirler.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 19' 08" R
Ay
İkizler
07° 01' 11" R
Merkür
Koç
23° 07' 54"
Venüs
Boğa
12° 18' 06"
Mars
Koç
06° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 34"
Satürn
Balık
17° 20' 12"
Uranüs
Boğa
22° 52' 34"
Neptün
Balık
29° 10' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 52"
Lilith
Başak
24° 21' 19"
True Node
Koç
15° 15' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 14:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>