Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmeye fırsat bulacaksınız.Duygularınızı kontrol altında tutulmayı başaracaksınız ve gelişmeler sizin için olumlu olacaktır. Duygusal konularda alacağınız yeni kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Daha çok işbirlikleri yapmaya yatkın bir günde olacaksınız ve geleceğinize yönelik olumlu çalışmalar yapabileceksiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Gelişmeler daha çok planlarınız doğrultusunda olacaktır ve ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Para durumu. Maddi koşullarınızı iyi değerlendireceğiniz ve bu doğrultuda geleceğinize yönelik planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli olacaksınız.

Karşınıza fırsatlar çıkacaktır ve bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerdegörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:56 Ay-Akrep burcu geçişiyle Salı gününe adım atıyoruz. Girişimlerinizde kararlısınız. Taviz vermezsiniz. Çünkü işinize gelmez. Planların yürürlüğe konmasında hırslısınız. Özgüveniniz yüksek ve cesursunuz. Kazanmak ve kaybetmek olgular önemlidir. Her durumu bunları dikkate alarak gözden geçirirsiniz. Bu bakış açısı duyarlı ve başkalarını düşünen Yengeçlerin, biraz da kendi çıkarlarını öne almalarını sağlayacak. Bu gayet yararlıdır. Kendinizi düşünmek, iyi niyetinizi kullanan kişilere karşı kendinizi korumanız anlamına gelir. Bu açıdan düşünürsek tabii ki olumludur. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. İlişkinizle ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Duygularınız biraz mesafeli olsa da, tutkulusunuz. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğinizden alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Biraz alıngan ve anlayışsız olabileceğiniz bir gün. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir ve yatırımlara yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde geleceğe yönelik size fayda sağlayacak olan kişi veya kişilerle bir araya gelme şansınız yüksek gözüküyor. Onlarla sohbet edip bazı öğrenmek istediğiniz fikirlerle ilgili orijinal cevaplar bulmak sizi oldukça etkileyecek ve bazı kapıların arkasındaki gizli noktaları bulmanızı sağlayacak ve yaşamınıza gerekli olan kanı adeta bulmuş olmanın sevincini yaşayacaksınız. Özel hayatınızda ise verilmiş olunan sözlerin yerine getirilmesi ile kendinizi çok daha huzurlu ve mutlu hissedebileceksiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamaya çalışın. Sorumluluklarınız artabilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, Parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin sahibi Yengeçler cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınız önem kazanıyor. Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyon da tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yengeç'ler bir çok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız…

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda,ve para konularında farklı ve sıradışı yaklaşımlarınız farklı sonuçları beraberinde getirebilir. Yaratıcılığınızı ve özgün yaklaşımlarınızı ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkla ilgili konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Verimli yönlerinizi parasal işlerinizde kullanın. Ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirecek ve önemli planlar yapacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati, hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit ettirecek. Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek anlamlı olacaktır. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusunun karşılık bulup bulmadığını kendi kendinize sormalısınız. Onlara yetebilmek için kişisel enerjinizi yüksek tutmalısınız.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, mesleki yaşamınızla bağlantılı parasal konulara verebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Detaylı incelemeler yapacak sabıra ve enerjiye sahipseniz de, gereğinden fazla iyimser olmamalı ve bazı noktalar üzerinde yeterince düşünmeyerek işi şansa bırakmamalısınız.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 51" R
Ay
Balık
22° 47' 58"
Merkür
Koç
19° 00' 50"
Venüs
Boğa
06° 01' 19"
Mars
Koç
02° 51' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 39"
Satürn
Balık
16° 55' 33"
Uranüs
Boğa
22° 34' 52"
Neptün
Balık
29° 01' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 12"
Lilith
Başak
23° 47' 24"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>