Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan hernekadar istemesenizsde uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, olması kaçınılmazdı düşüncesiyle kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, para konusunda özgürce hareket etmek isteğinizi işaret ediyor. Ancak derinlikli düşündüğünüzde, işinizden elde ettiğiniz gelir sizi tatmin etmediği için doğal olarak bir arayış içinde olabilirsiniz. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, elinize geçmesi muhtemel bir gelir üzerinde hesaplama yapmaktır. Bu gelir, bir kredi başvurusu, bir davanın kazanılması, toplu bir paranın elinize geçmesi şeklinde olabilir. Hırslanmanız doğaldır. Çünkü amacınız bir an önce kendinizi toparlamaktır. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, ilişkiniz ve mesleki konular sizin için son derece önemlidir. Durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, hem huzuru önemsiyorsunuz hem de ilişkinizi güçlendirmek. Tek taraflı bunu yapamayacağınızı biliyorsunuz. Bu yüzden de partnerinizin de size destek olmasını bekleyeceksiniz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzurumuz için bazı kişilere karşı politik davranmakta yarar var. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eviniz ve aileniz ile ilgili konular gündeme gelirken, güçlü kişileri karşınıza almayı sürdürüyorsunuz. İlişkilerde bu güçten kaynaklanan duygusal baskıyı hissedebilirsiniz, altında kalmamaya çalışın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gördüğünüz rüyaların etkisiyle kendinizi huzursuz hissedebilir, çevrenize karşı daha agresif davranabilirsiniz. Bunun nedeni bu aralar aşırı yorgunluğunuz ve içinizdeki sebepsiz kaygılarınız. Kendinizi küçük bir tatille ödüllendirmeniz veya sevdiğiniz yerlere kısa sürecek seyahatleriniz sizi hem rahatlatacak hem de kafanızı toparlamanıza yardımcı olacaktır. Özel hayatınızla ilgili beklentilerinizi biraz ertelemenizde ise fayda vardır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün,ve eğitim hayatınızda fikirlerinizin kabul göreceği keyifli bir günü müjdeliyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda yeni başlangıçlar hakkınızı alabilmenin gururu günün getirileri arasında. Şimdi kendinize güvenin ve başarınıza başarı katmak ve yaşamınızda ki engelleri kaldırmak için kararlarınızı uygulamaya geçin. Aşk hayatınızda ise akşama doğru yaşanacaklarla heyecanlanacaksınız. Eş ya da sevgiliniz günü yapacağı sürprizlerle unutulmaz kılabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınıza odaklanacaksınız. Parasal işlerinizi de düzene oturtmanız önem kazanabilir. Kararsızlıklarınızı bir kenara bırakıp koşuşturmalarınızı bir rutine oturtmalısınız. Kendinizi çok zorlamayın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken evdeki işlerinizi halletmek için ideal. Ev içindeki diyaloglarda anlayış ve sabır geliştirmeniz gereken bir gün. Evde dekorasyon değişikliği yapmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Günü güzelliğinizi destekleyen kişisel bakım hizmetinden faydalanarak geçirmek de akıllıca olacaktır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal yönünün herşeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Kendi içinizde huzurlu olabilmek için, girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmeli, gergin atmosferden kaçınmalısınız..

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 38" R
Ay
Başak
01° 38' 10"
Merkür
Boğa
00° 24' 12"
Venüs
Boğa
20° 23' 03"
Mars
Koç
11° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 31"
Satürn
Balık
17° 49' 08"
Uranüs
Boğa
23° 15' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 31"
Lilith
Başak
25° 05' 01"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>