Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerin belki de en güzel akşamını geçireceksiniz. Size bir başka çift daha eşlik edebilir. Neşe, muhabbet bir yana, size uzun zamandır bakmadığı kadar güzel bakacak. Adeta bir aşk tazeleme gecesi olacak.

Aklınızın yarısı işte, yarısı başka şeylerde. İlgili ilgisiz bir sürü şey, aklınızı çelmeye yetiyor. Tamam, kendi işleriniz aksamıyor ama aklınızı çelen her şeyi başkalarına aktardığınız için çevrenizdekileri çok meşgul ediyorsunuz.

Bugün bir alım satım işiniz olabilir ve size çok kar getirebilecek bir alışveriş içinde olacaksınız. Uzun zaman önce bir arkadaşınıza borçlanmıştınız ve bu sıralar bu dostunuz kapınızı çalabilir.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Başkaları hakkında konuşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek yakın olmadığınız bir insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bu, aranızda bir yakınlaşmaya yol açacak Yaratıcı yeteneklerinizle yeni uğraşlar içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini bekliyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Balık burcu geçişiyle Cuma gününü selamlayacağız. Bu enerji, sevgi-şefkat hissi uyandırıyor. Hayata bakış açınızı yenileyen ve sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlamaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Parasal konularda çok dikkatli hareket etmek gerekir. Engellemeler veya gecikmeler yaşanması doğaldır. Özellikle yakın çevrenizle alakalı sorunlar olabilir. Söylediklerinizin yanlış yorumlanması sizi üzebilir. Birilerinin sizi güçsüz bulması keyfinizi kaçırabilir. Saat 15:40 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Egonuzun ön planda oluşu, başkalarıyla anlaşmada sorun yaratabilir. Aceleci olmamalı, agresif tavırlardan kaçınılmalıdır. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikleortamında olaylara hiç olmadığın kadar gerçekçi yaklaşacaksın.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem sosyal hem de yakın çevre iletişimleriniz bugünlerde her zamankinden daha fazla hareketlenecek, sosyal ortamlarda daha fazla boy gösterir olacaksınız. Yakın dostlarınızdan birinin yardımı sizleri ona güvenmek konusunda haksız olmadığınızı teyit eder nitelikte olacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için bitirmeniz gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projelerle birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gezmeye, görmeye dayalı hareket ederken öğleden sonraalanında hızınız devreye girebilir. Birçok şeyi hızlı halletmek için uğraşabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta kalacağı için yurt dışından beklediğiniz haberler gecikebilir. Ayrıca gireceğiniz sınavlarda kafanızdakileri toparlamakta zorlanabilirsiniz.Hayatı daha spiritüel boyutta yaşama isteği baskın hale gelebilir. Akışta kalmayı seçmeli, bugün sadece felsefi konularla ilgilenmelisiniz. Seyahat planlarınızda ertelemeler, gecikmeler meydana gelir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 38' 44" R
Ay
Yay
17° 22' 29"
Merkür
Koç
16° 07' 44"
Venüs
Koç
27° 28' 28"
Mars
Balık
27° 31' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 28"
Satürn
Balık
16° 19' 08"
Uranüs
Boğa
22° 11' 04"
Neptün
Balık
28° 49' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 47"
Lilith
Başak
23° 01' 13"
True Node
Koç
15° 28' 56"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>