Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmeye fırsat bulacaksınız.Duygularınızı kontrol altında tutulmayı başaracaksınız ve gelişmeler sizin için olumlu olacaktır. Duygusal konularda alacağınız yeni kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Daha çok işbirlikleri yapmaya yatkın bir günde olacaksınız ve geleceğinize yönelik olumlu çalışmalar yapabileceksiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Gelişmeler daha çok planlarınız doğrultusunda olacaktır ve ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Para durumu. Maddi koşullarınızı iyi değerlendireceğiniz ve bu doğrultuda geleceğinize yönelik planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli olacaksınız.

Karşınıza fırsatlar çıkacaktır ve bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerdegörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:58-05:01 arası Ay boşlukta hareketine devam edeceğinden bu saat aralığında zihniniz karışık olabilir. 05:01 itibariyle Balık burcuna ilerleyen Ay ile pozitif bir güne merhaba diyorsunuz. Günün genelinde enerjiniz yüksek olacaktır. Beklediğiniz güzel gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak için araştırma yapabilirsiniz. Uluslararası işleriniz varsa bugün mevcut beklentiniz ile ilgili olumlu haber alabilirsiniz. Günün genelinde Ay-Venüs kontağı hakim olacak. Sevgiliniz veya eşinizle aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır yaşamadığınız kadar romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları gözünde büyütüyorsun!Bugün sosyal ortamında ve arkadaşlıklarında yetersizlikler yaşayabilir veya olayları gözünde fazlası ile büyütebilirsin. Birçok konuda bir yandan harekete geçmek, diğer yandan tembellik yapmaya niyetlisin ancak öğleden sonra trafik hızlanabilir. Her ne kadar ortalıkta görünmekten yana olmasan da mecbur kaldığın bir yemeğe gitmek zorunda kalabilirsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, maddi kazancını artırmak adına popüler sektörlere yönelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle hafta sonu, şehre yakın bir yere gitme kararı alabilirsin. Akşam saatlerinde evin düzeniyle ilgili bazı kararlar söz konusu olabilir. Özellikle kardeşinle ters düşeceğin diyaloglara girebilirsin. Aman dikkat!

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek isteyeceğiniz bir fırsat gündeme gelebilir. Duygusal anlamda beklediğiniz adımları atabilirsiniz. Daha cesur olmalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özgürlük duygusu içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınız üzerine durup düşüneceğiniz zamanlar var. İlişkinizde engellediğinizi hissedebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklar altında ezilebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansızlıklıkarı önemsemedikçe azaldıklarını gördünüz. Tecrübe ve birikiminiz yeni atılımlarda klavuzunuz olacak.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Balık burcuna ilerlemesi ile bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yabancı kültür ve insanlarla tanışmak, uzak yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha keyifli ve pozitif bir ortam içinde daha mutlu hissedebilirsiniz, seyahatler iyi geçebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem kendi içinizde çok duygusal olduğunuz hem de dış dünyadan duygularınızı saklayamadığınız bir gündesiniz. Özellikle ikili ilişkilerde bazı şeyler çok üst üste gelmiş olabilir. Beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. İnandıklarınızı savunmak için sert kavgalar içine girmiş olabilirsiniz. Biraz sakinleşmeye ve kendinizi düşünmeye çalışın. 

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kazançlarla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz. Ama daha çok hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek istersiniz. Zira tüm gün Balık burcunda seyahat edecek yönetici gezegeniniz Ay, sizin yurt dışı bağlantılarınıza ve yeni öğretilere yelken açmanıza ışık tutacak. Hislerinize güvenin. Uzaktaki birine karşı hislerinizde bir değişim olabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, mesleki yaşamınızla bağlantılı parasal konulara verebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Detaylı incelemeler yapacak sabıra ve enerjiye sahipseniz de, gereğinden fazla iyimser olmamalı ve bazı noktalar üzerinde yeterince düşünmeyerek işi şansa bırakmamalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>