Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumundasınız. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay, Balık burcunda ilerliyor. İyimserliğinizin size çok şey katacağı bir gündesiniz. Olumlu gelişmeler yaşadıkça yüzünüz gülecek, enerjiniz artacak. Ay'ın Neptün ile kavuşumda olduğu gün içerisinde merakla beklediğiniz bir durum olumlu sonuçlanabilir. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın Neptün'le kavuşumundan sonra Jüpiter ile kontağa gitmesi, akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde, seyahatlerinizde yaşadığınız olaylarda aşırıya kaçan tepkiler vermenize neden olabilir. Bu da durumu negatife çevirebilecek gelişmeler yaşatabilir. Jüpiter'in doğası gereği olayları büyütmeyi sever. Bu konularda bir sorununuz varsa verdiğiniz tepkilerle olay daha da büyüyebilir. Sakin olmalısınız. Duygularınızı bastırmanız gereken bir gündesiniz. Ofiste de tepkilerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Sağlığınıza bugün daha fazla dikkat etmelisiniz. Önemsemediğiniz bir sağlık problemi tekrardan bugün kendini gösterebilir. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmeniz iyi olacaktır. Ay'ın Satürn ve Neptün açısını çalıştırdığı gün içerisinde hayalinizdeki aşk kapınızı çalabilir. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığını kullanıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Kendini işe ve bazı konulara adamak ile ailesel ve özel hayatınla bağlantılı durumlarla ilgilenmek arasında kalmış hissedebilirsin, bu da aklını biraz karışık tutabilir. Farklı sosyal ortamlara katılman, yeni insanlarla tanışmana hatta bu tesadüfün sana birfırsatı geliştirmene neden olabilir. Yaratıcılığını kullanmandan dolayı da kendini çok iyi hissedeceksin. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, yenidenarayışına girebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir. Geçmişi bir kenarda bırakmak için cesur kararlar alman gerekecek. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesinde anlaşamadığın kişilerle özel konuşmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde sevdiğin biriyle ilgili bir sürprizle karşılaşabilirsin. Günü oldukça şaşkın kapatacağını belirtmek gerek.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız haberlerin peşinden gitmeyin. Bazı haberler yalan yanlış kulağınıza gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gündemde olabilir. Dargınlıklar son bulabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için isteyebilirsiniz. Yolculuk planları için çevrenizdeki insanları da heveslendirebilirsiniz. İnanç ve felsefelerle ilgili konularda düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar var. İşlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylar yaşanabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda size inanmayan kimseler var ve bu kişileri şaşırtmanın size vereceği haz muhteşem olacak.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün melankolik duygular ve hassasiyetler söz konusu. Özel ve profesyonel ilişkilerde ani olaylar gelişebilir. Objektif tutumlar önemli. Günlük işlerin rahat aktığı bir gündesiniz rutinlere odaklanmak faydalı olur.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay Balık burcunda seyahat ederken aniden bir seyahat programı gündeme gelebilir. Diğer yandan yabancılar ve uzakta yaşayanlarla alakalı haberler gününüzü şekillendirecektir. Spiritüel konular, enerjilerle ilgili seminer veya grup toplantılarına katılabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burçları bir miktar zor bir gün geçirecek diyebilirim. Aslında zor değil ama belki karışık. Beklenmedik olaylar üst üste gelebilir. Hazırlıksız yakalandığınızı hissedebilirsiniz. Sağlık konusunda zorlanmalar, hızlı yayılan enfeksiyonlar gündeme gelebilir.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>