Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu.

İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşaya biliyorsunuz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:17 Ay-Boğa burcu geçişiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeyi arzuluyoruz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümünde, ileriye dönük olarak düşündüğümüz her konuda sağlamlık, maddi ve manevi anlamda güvenlik arzusuyla hareket edeceğiz. İlişkilerimizde de, bu olgulara önem vereceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto güçlü  görünümü,  bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veyahut düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda gizli düşmanlarınız olduğu bir gerçek. Kinci değilsiniz ama bazen elinizde olmadan onlara içerliyorsunuz. Duygularınız her zaman mantığınızın önüne geçiyor. Bazıları bu özelliğinizi kayıp gibi görse de, siz bu özelliğinizden memnunsunuz. Son günlerde çektiğiniz mide ağrılarının sebebi, olayları kafanıza fazla takmanızdır.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıltıcı kişilere dikkat etmeniz gereken bir gün. Yanıltıcı etkiler yanlış karar ve intibalara neden olabilir. Düşüncelerinizi açıkça dile getirmekten kaçınabileceğiniz ve susmaya çalışırken yorulabileceğiniz bir gün. Çevre ilişkileri, belli kararlar ve çalışma koşullarınız üzerinde düşünebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten gelen paralar konusunda önemli bir hareketlilik gözüküyor. Bugün rutin işlerinizde çokça sıkılsanız bile çalışmalarınızı tamamlamaya odaklanmalısınız. Gün içinde fikirlerinize destek verecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin yorumlarını dikkatle dinlemeniz gerekecek. Önerileri dikkate alın.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİLERİNE acı çektirmek veya intikam almak isteyebilirsiniz. Böyle şeylerle enerjinizi düşürmeyin. Tadınızı boş işlerle bozmayın.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 11"
Ay
Kova
13° 09' 10"
Merkür
Koç
17° 26' 39"
Venüs
Boğa
02° 36' 01"
Mars
Koç
00° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 41' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 17"
Neptün
Balık
28° 56' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 55"
Lilith
Başak
23° 28' 55"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>