Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yengeç burcundan biriyle flört başlangıcındasınız. Partneriniz sizi oldukça hoş buluyor. Ama bir İkizlerle çıkmakta kararsız. Hakkınızda olumsuz duyumlar da almış olabilir. Kimlerden duyduysa, pek iftira da atmamışlar hani. İşin güzel tarafı onun çekimserliği sizin duygularınızı körüklüyor. Söylenecek fazla şey yok. Top sizde.

Yeni birkurma işine çok zamansız kalkıştınız. Yeni bir atılım için riskli bir dönem. En iyisi siz şimdiki işinize devam edin. Projeniz aklınızın bir köşesinde dursun ama ortalık durulana kadar erteleyin. Bunun için geç kalmış sayılmazsınız.

Ödemeleriniz sizi bunaltıyor. Toparlanma kararınız burada çok işe yarayacak .Bu bir hafta içinde yüklü bir harcamaya teşvik edileceksiniz. Yapmayın. Ödemelerinize öncelik vermelisiniz.

Uzun zamandır çektiğiniz hazımsızlık, ciddi bir mide hastalığının habercisi olabilir. Askıya almayın bunu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda uyumlu, sakin bir gün sizi bekliyor. Ailenizle bir arada olabilir, görüşebilir, evinizde, mutfağınızda daha çok zaman geçirebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, ailemiz veya partnerimizle bir takım meseleler üzerinde konuşmanın işaretçisidir. Fikirleriniz birbirinden farklı olabilir. Biriniz fazla inceleyip durur, öbür taraf baskın davranmaya çalışabilir. Saat 16:51 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Aşk hayatınız başta olmak üzere mesleki konularda aşırı uçlarda düşünebiliriz. Bunun nedeni, kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. İhtimaller, olasılık hesapları böyle bir etki altında inceden inceye yapılır. Çünkü ayağınızı kaydırabilecek bir durumu önceden bilerek önlem almak istersiniz. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, ihtiyaçlarınızı ailenizle ortak bir şekilde düzenlemenizi sağlayıcıdır. Kaliteli olana yönelirsiniz. Sevdiklerinizi memnun etmekten hoşlanırsınız. Paranın gücü, huzur, sevgi, işbirliği, uyum gibi değerlere önem verirsiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için önemli bir süreç başlıyor. Seni üzen ve yıpratan ilişkilerine artık son veriyorsun! Gerçekçi yaklaşımlarda bulunamadığın için hata yaptığın konuları da telafi etmeye bugün itibariyle başlıyorsun. Teknoloji alt yapılı sorunlar yaşayabilirsin. Geride bıraktığın olayları göz önüne alırsan her zaman haklı olmadığını görebilirsin. Unutamasan da sineye çeken bir yapın var. Ancak özellikleortamında emek verdiğin konularda serzenişlerin yükselebilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin ilgisizliği canını sıkabilir. Belki de sadece dalgındır ne dersin? Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla tatil planları yapabilir, stresten uzak durmak adına neler yapabileceğiniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin özel hayatınızla ilgili sunacağı fikirlere karşı kaygılı olabilirsiniz. Onların fikirleri doğrultusunda hareket etmek istemeyebilirsiniz. Aynı zamanda gelecekle ilgili hedeflerinizde bazı yön değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kariyeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Özverili çalışmaların sonucunda hak ettiğiniz takdiri görmeniz mümkün. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ancak geçmişten getirilen konular sizin keyfinizi kaçırabilir. Enerjinizi çabuk toparlayacaksınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece enerjik ve istekli olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Cinsel gücünüz de giderek yükseliyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir, onların ziyaretine gidebilir veya sizi ziyaret edebilirler. Birlikte organizasyonlar yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eviniz veya ailevi konularınız sizin için önem kazanmaya başlayacak. Dengeli ve ölçülü davranışlarınızla sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Kalabalık ortamlara bugün tahammül edemeyebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev içindeki ilişkilere eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Uyum ve ahenk temel enerjinizi tanımlar. İnsanlar arasında adeta bir moderatör görevi üstlenirsiniz. Adalet duygunuz sayesinde herkesin bir anda hayranlığını kazanırsınız. Diğer yandan çocuğunuza ekstra vakit ayırmanız gereken bir gündesiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>