Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üretkenliğiniz bugün aşk hayatınıza da olumlu yansıyacak ve sevgilinizle kendinize bir takım sosyal etkinlikler belirleyecek ve onları uygulamak isteyeceksiniz.

İş çevrenizdeki insanlarla bugün farklı bir takımgörüşmeleri yapacaksınız ve bunlardan olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün bütçenizi göz önünde bulundurarak harcamalarınızı yapmalısınız. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizde başarılarınız çekemeyen insanlar var. Kimsenin etkisi altında kalmadan bu olaya tepkisiz kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gününüz sıradan ve sakin geçebilir. Aşk yaşantınızda olumlu gelişmeler olacak. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Bugün gününüz sıradan ve sakin geçebilir. Özellikle öğleden sonra yapacak bir şey bulamamaktan yakınabilirsiniz. Gün içinde genel olarak sıkıntılı ve huzursuz olmanız muhtemel. Akşam saatlerinde bir süredir ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla buluşmayı düşünebilirsiniz. Yakın bir aile dostunuzdan bir haber alabilirsiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkinizde eğer bazı meseleler canınızı sıkıyorsa, birbirinizin farklılıklarını tehdit gibi görmeyiniz. Her ikiniz de bu ilişkide eşit ölçüde sorumluluklara sahipsiniz.  Kaldı ki, sizin gibi duyarlı  bir insan, kime nasıl davranacağını ve  nasıl bir yol izlemesi gerektiğini gayet iyi bilir. Saat 11:14 itibariyle Ay-Uranüs görünümü, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur. Saat 11:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 15:56 Ay-Mars görünümü, partnerimizin mesafeli tutumu veya ailevi meselelerin bizim için bir hayli önemli olduğunun göstergesi. Sadece bununla da kalmıyor. İş hayatı ve toplumsal sorumluluklarımızın da üzerimizde etkili olduğunu hissediyoruz. Ne yana dönsek, bu saatlerde duygusal anlamda üzerimizde bir baskı oluşabilir. Elimizden geldiğince insanlarla aramızdaki mesafeyi korumaya, çatışmamaya, tartışmamaya gayret gösterelim. Durumları da sanki bize bir tehditte bulunuyormuş gibi algılamazsak iyi olur. YGS sınavına girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Yüzümüzü güldüren bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

15 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, Mars Uranüs tepe evinizde ilerliyor. Duygularınızı inatla savunduğunu bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Hedeflerinizde bir artış var ve hırslarınızda duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Yaratıcılığınızı belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak,

15 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konulardaki endişe ve sıkıntılarınızın kalıcı olmadığını bilerek hareket edebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Bu bilgi, karşınıza çıkan problemli durumları bir daha ortaya çıkmayacak şekilde yönetmenize olanak tanıyabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU girişimleriniz takdir görüyor. Her an yeni bir arkadaşlığa başlayabilirsiniz. Güven problemlerinizi bir kenara bırakın. Herkes kötü değildir.

15 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim şekliniz eski konulara takılmış düşüncelerin ürünü olabilir ve karşınızdaki insanlara alınganlık, kırgınlık hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kaygı, baskı, kontrol etme arzusu, kıskançlık ve geçmiş konulara fazla takılı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizin size daha fazla ihtiyacı olabileceği bir gündesiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en çok önem vereceğiniz şey, kendiniz olabilir. Ancak bu, bencilliğe kayacağınız anlamına gelmiyor. Sessiz, sakin bir köşeye çekilip, biraz da kendinizle, kendi iç dünyanızla ilgilenmek istemeniz mümkündür.

15 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 00' 30" R
Ay
Yengeç
14° 46' 12" R
Merkür
Koç
25° 57' 58"
Venüs
Boğa
15° 43' 38"
Mars
Koç
08° 54' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 56"
Satürn
Balık
17° 32' 52"
Uranüs
Boğa
23° 02' 16"
Neptün
Balık
29° 14' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 44"
Lilith
Başak
24° 39' 50"
True Node
Koç
15° 00' 21"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>