Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi ihmal ettiğini düşünüyorsunuz ama bunu açık açık söylemek yerine başka nedenlerle tartışma çıkarıyorsunuz. Onun dışa dönüklüğü size çelişik duygular yaşatıyor. Onun sosyalliğini hem çok cazip buluyorsunuz, hem de tahammül edemiyorsunuz.

Dışarıda canınız sıkıldığında, onu dışarıda bırakmayı bilmiyorsunuz. Özel yaşamınızyaşamına olduğu gibi yansıyor. İşyerinizde sizinle uğraşan, sizinle arasını bozmak isteyen yok.

Evinizle ya da özel eşyalarınızla ilgili bir tamirat sorunu olabilir. Tamir için önemli sayılabilecek bir para ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Ummadığınız bir harcama daha var kapınızda.

Ruh sağlığınızın yerinde olmasını istiyorsanız, biraz dışa açılmalısınız. Yakınınızdakileri kırmayın, yeni ilişkilere de açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için yoğun bir gün. Bir haber alacak ve şaşıracaksınız, bu bir evlilik haberi olabilir. Yakın bir dostunuz sizi arayacak, önemli bir konu olmamasına rağmen uzun bir konuşma geçecek aranızda. Öğlen bir başka arkadaşınızla buluşacak ya da telefonda görüşeceksiniz. Bugün sevdiğinize haksızlık edebilirsiniz. Üstelik de bile bile. Baş ağrınız olabilir, hissettiğiniz anda tedbir alın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:56-11:54 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, değişim arzumuzun hayatın genelinde etkili olduğunu gösteriyor. Artık geçmiş geride bırakıp maddi ve duygusal açıdan rahat etmekten yanayız. canımızı sıkan, yoran veya bize bir faydası olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberleşme ve yazışmalar konusunda oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Eğer işin medya odaklı ise bugün yakın takipte kalacağın konular olacak. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışanlarınla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin. Harcamalarınla ilgili daha ölçülü hareket etmen gereken bir gün. Bütçeni aşan, gereksiz harcamalar yapmaktan şimdilik kaçınmalısın. Aşk hayatın adına güzel bir döngüdesin. Fakat bugün sevdiğin insanın olur olmaz kıskançlıkları seni şaşırtabilir! Ailesinden uzakta yaşayan bir Yengeç burcuysan, onlara duyduğun özlem artabilir. Öyle ki eski günleri düşünerek duygusallaşabilirsin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşamanızda karar verilmesi gereken konularda eşinizle birlikte ortak bir karar almak bugün için zor olabilir. Ani gelişen durumların karşısında fazlasıyla efor sarf edebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerle ilgili kariyer konuları, mesleki koşullar gündeminizi etkileyeceği bir gündesiniz. Çaba ve uğraşlarınız size terfi olarak dönebilir. Motivasyonunuzun artacağı zamanlar içerisindesiniz. Bu başarınızı aileniz ve sevdiklerinizle kutlamak istemeniz mümkün. Evinizde vereceğiniz hoş bir yemek ile herkesin bir araya gelmesinden mutluluk duyarsınız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZGÜRLÜK duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konulara kafa patlatmak ve bir denge sağlamak önemli olacak. Yine de hem mantığınız, hem duygularınız bugün doğru çalışacak. Özel hayatınızda iletişiminiz sizi canlı tutabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit ettirecek. Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek anlamlı olacaktır. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusunun karşılık bulup bulmadığını kendi kendinize sormalısınız. Onlara yetebilmek için kişisel enerjinizi yüksek tutmalısınız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>