Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Duygularınız her zamankinden daha canlı olacaktır ve bugün yaptığınız her şeyden zevk almayı bileceksiniz. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. Güzel bir teklif yada davet alma şansınız var, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda başarılı olabileceğiniz bir gün ancak dikkatinizi biraz daha uğraştığınız konulara yoğunlaştırmaya çalışmalısınız. Enerji seviyeniz oldukça iyi olacak ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almak için uygun bir günde olacaksınız.

Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Geleceğe yöenlik maddi bazı planlar yapabilirsiniz ve bu planlarınızın sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne merhaba dediğinizde Ay sizin burcunuzda hareket etmeye devam ediyor. Sabah Ay-Plüton arasındaki sert görünüm partnerinize karşı öfkenizi kontrol etmede zorlanabileceğinizi gösteriyor. Plüton devredeyken ağzınızdan çıkan kelimeler ilişkinizi kül edebilir. Sinirliyseniz tepki vermemek en iyi çözüm olacaktır. Çünkü hemen yardıma Venüs-Neptün açısı yetişiyor. Aranızdaki sorun ne ise her şeyi unutup, romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Bugün 17:17-18:20 aralığında Ay'ın açısı kalmayarak boşluğa giriyor. Bu bir saat içerisinde dış görünüşünüzde değişiklik yapmak pek uygun olmayabilir. Saat 18:20 olduğunda Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Maddi konularınızı düşüneceğiniz bir zaman dilime giriyorsunuz. Gece Ay ve Mars arasındaki kısa süreli etki gergin hissetmenize neden olabilir. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ifade etmekte zorlanıyorsun!Yakın dostlarınla ilişkilerin, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamında böyle özel bir öncelik var. İlgini bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğin zamanlar, sevgiline karşı biraz kırıcı olabiliyorsun. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, duygusal anlamda ilgi duyduğun insanın davranışlarıyla, ona karşı gerçekçi yaklaşımlarda bulunman gerektiğini anlayacaksın. Bugün aynı zamanda çok özlediğin bir dostunla haberleşebilirsin. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularını ve özlemini yeterince ifade edememene yol açabilir. Çevrendeki bazı insanların çılgın tekliflerine karşı koymakta zorlanabilirsin. Bu yüzden ?asla yapmam? dediğin bir eylemi gerçekleştirebilirsin.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın fırsatları ile yollarınız kesişebilir. Ummadığınız yerlerden güzel kapılar açılabilir. Şansınızı bu anlamda kendinizde biraz da kendiniz yaratmanız gerektiğini unutmayın.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken çok şey yapabilir ve kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içerisindesiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız aksiliklerde yanınızda olan kişiye karşı kurduğunuz gönül bağı artarak çoğalmaya başlayacak.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok uzun süredir ev ile ilgilenen, çalışma hayatını bırakan Yengeç burçları, tekrar çalışma kararı alabilir, bu konularda adım atabilirler. Bugün yine sizin için duygusal ve yorucu bir gün olabilir. Aile hayatınızdaki gündemler artıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını ailenize ayırmanız gerekiyor.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde hassasiyetler artabilir. Yenilenme arzunuzla, çevresel baskı çelişebilir. Başkalarının beklentilerinden ziyade kendinize odaklanın.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi partnerinizle uzak bir seyahate çıkartır. Gönlü boş olanlar gittikleri seyahatte hayatlarını paylaşacak ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. İdealize edilen fikirleri gerçekleştirmek için oldukça fazla enerjiniz var.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>