Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli, özgür bakışlı oluşunuza borçlusunuz. İlişkinizi hiç zorlamıyorsunuz. Aşktaki sallantıları hatta depresyonları doğal karşılıyorsunuz.

Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor.

Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önlemeye yetmiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak.

İş yaşamınızda sevgilinizin merak ettiği bazı konular var. Fazla geniş olmayıp onu rahatlatmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda sıradan sorunlarınızın bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, bizi rahatsız etmekte olan bazı özel meseleleri kendi içimizde analiz etmemizi sağlıyor. Epeydir bir şeyleri dışa yansıtmak istemiyoruz. Çünkü bizi anlayacak insan o kadar az ki. Bu görünüm ailemizle, sevdiklerimizle huzur içinde yaşama isteğimizi gösteriyor. Huzursuzluk, tartışmak istemiyoruz. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, kurduğumuz hayallerin gerçeğe dönüşmesini istediğimiz zamandır. Hafızamızda yer etmiş anılar saklandıkları yerden çıkarlar ve biz onları tekrar hatırlarız. Hassas ve oldukça sezgisel bir şekilde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi rahatlatacak  küçücük şeylerden bile mutluluk duyarız. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları görmezden geliriz. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu, ilişkinin bir güçlü ortaklık olduğu, evliliğin bir insanın hayatındaki en önemli meselelerden biri olduğunu kabul ederek birbirinize karşı sert ve tepkili davranmak yerine, nelerin problem çıkardığını düşünmeniz yönünde önemlidir. Kimileri bu kavuşum altında ilişkilerini kuvvetlendirir ve ilerisi adına çok önemli kararlar alabilirler. Bazıları birbirine bir hayli ters davranabilir. Ben derim ki, lütfen akıllı bir şekilde olan biteni inceleyiniz. Sorunlarınızın üzerine eğilerek çözüm bulmaya çalışınız. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İş ilişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor. İçinizde hala, çocuksu duygular taşıyorsunuz. Gerçeklerden kaçarak bir yerlere varamazsınız. Aşırı güven aradığınız için, ilişkilerinizde sorunlar yaşamaktan kurtulamazsınız. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Sakin kalabilirseniz, her şeyi daha çabuk çözebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız, fakat sizi yararsız işlerin içine dahil etmeye çalışanların karşısında durmalısınız. Bir üst seviyeye çıkmak için daha sorgulayıcı olmalısınız. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karışıklıklara dikkat edin. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda dikkatli olmanızda fayda var.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirlere açık olmanız size başarı getiriyor. Ödemeler konusunda bir hayli ilerleme kaydedeceksiniz. Ayakta kalma mücadeleniz sürüyor. Merak etmeyin şans sizden yana.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Baskıcı durumlara karşı dikkatli olun. Bir yandan da ortaklaşa işlerinizde önemli bir güç birliği gündeme gelebilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal gerilimin sizi bir parça zorlayacağı bir sabahtan sonra zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir. Bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır.Kariyerinizle ilgili teknik bir konuda önünüze bir proje gelebilir. Beklenmedik birteklifi almanız da olasıdır. Sıra dışı mesleki gelişmeler ve başlangıçlar da bu sürece dahil olabilecektir. Gizli düşmanlıklarla yüzleşebilirsiniz. Partnerinizle fiziksel bir şiddet deneyimi geçirme riski taşıyorsunuz. beyin

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>