Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün çok renkli olacak. Sevgilinizle ilişkiniz her geçen gün güzelleşiyor. Ona her gün biraz daha bağlanıyorsunuz. Bugün sevgilinizden güzel sözler duyabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı sorunların üstesinden gelmeyi başardınız. Şimdi rahatsınız ve kafanızdaile ilgili çok fazla problem yok. Bugün kendinizi geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bugün bir süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilir ve mali olarak rahatlayabilirsiniz.

İnsanlara verdiğiniz bazı sözleri yerine getiremiyorsunuz. Altından kalkamayacağınız işler için insanlara söz vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün büyük kısmında Aslan burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Maddi konularınıza vakit ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün erken saatlerinde Ay-Jüpiter uyumlu açısı ile parasal anlamda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz paralar elinize geçebilir. 02:03'te Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin size pozitif yansıyacağını unutmayın. Felsefe, astroloji gibi konulara merakınız artabilir. Bugün Ay saat 16:50-17:46 arasında boşlukta olacak. Yapacağınız para transferleri varsa bu zaman diliminde yapmayın. İşlemleriniz havada kalabilir. Saat 17:46 itibariyle Ay Başak burcuna geçiş yapıyor. Başak burcunda 18:53'te 0 derecede dolunay oluşuyor. İnsanlarla kurduğunuz iletişim biraz sert olabilir. Küçük bir soruna bile gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşinizle veya akrabalarınızla ilgili konularda detaycı davranmanız ortak bir noktada buluşmanızı zorlaştırabilir. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir alışverişi yapıyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor ve toprak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İş hayatında net konuşmalar yapmana, dağınık olduğunu düşündüğün kalemleri tek tek incelemeye fırsatın olacaktır. Sakin halinyerinde de arkadaşlarının dikkatini çekebilir. Köklü değişiklikler yapmak için kararlı oluşun, etrafındakileri de motive edecek. Sevdiğin insanlarla fikir alıverişi yapacaksın. Bugün senden yardım isteyen insanlar çok olabilir. Gergin olan ilişkileri için ya da arabuluculuk yapacağın her türlü iletişimin mihenk taşını oluşturabilirsin. Bu misyonu gururla ve başarı ile gerçekleştireceğini şimdiden söyleyebilirim. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin vereceği habere çok sevineceksin. Akşam saatlerinde yeni çevrelere dâhil olacağın davete katılabilirsin.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinize dikkat etmelisiniz. Eski hatalar yeniden gözden geçirilirken sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşanabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü tecrübelerden dersler çıkartarak kendinize söz verdiniz. Şifacı yeteneklerinizin gelişeceği günler içerisindesiniz.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşam enerjiniz yüksek, önemli konuları, geçmişten gelen işleri çözebilirsiniz. Akşamüstü tepkisel tutumlara maruz kalabilirsiniz, kırılganlık olası.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay, yaklaşık bir yıldır şekillendirmeye çalıştığınız kariyer yaşamınızda artık son aşamaları önünüze serecek.Bu süreçte belkihayatınızda köklü değişiklik kararları alabilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işlerde gelişmeler kaydedilir. Belki planladığınız bir seyahatle önemli bir gündeminiz başlangıç yapar. Sanatla uğraşanlar yeni ilhamlara açıklar.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karamsar bir yapıya bürünmeye eğilimli olacak ve bunu tüm gün boyunca bastırmak durumunda kalacaksınız. Aksi takdirde, tüm iletişim ve etkileşimlerinizi olumsuzlukla doldurabilir, son derece huzursuz bir gün geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>