Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak gerilimli etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyüteceksiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecektir ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayabileceksiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız ve koşulların sizi zorlaması söz konusu olabilir. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. İşlerinizi yaparken temkinli hareket edeceksiniz ve detaylara dikkat edeceksiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda çeşitli masraflar yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak sizin için oldukça önemli olacaktır.

Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Kökenini geçmişinizden alan konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Kendi içinize dönem eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Konular üzerinde sakin düşünmeye fırsat bulacaksınız ve sonuçlara ulaşmakta acele etmeyeceksiniz. Kararlar vermeniz zorlaşabilir ve iç dünyanızda karamsarlıklar oluşabilir. Herhangi bir konuda girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz iki önemli geçiş etkinliği altında başlıyor. Her ikisinin de nitelik ve yansımalarını birlikte gözden geçirerek, dönemi daha uygun şekilde değerlendirebiliriz. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Yengeçlerin tümüyle kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmanız anlamındadır. Mars etkin bir güçtür ve hayatta kalabilmemiz için mücadele etmemiz gereken konuları, durumları işaret eder. Cesaretlilik, korkuyu yenmenin şartıdır. Eğer kişi ne yaptığını biliyorsa, içinde bulunduğu durumun farkında ise, tabii ki gücünü nasıl kullanacağını iyi bilir. Öyle bakmalıyız ki durumlara, dengemiz sarsılmasın ve doğru bir iz üzerinde ilerleyelim. Ben derim ki, iyice düşünün. Eğrisini, doğrusunu, gerçekçi bir şekilde gözlemleyin. Değişimlerin bazıları beklenmedik olabilir, bazıları zaten bildiğimiz şeylerdir. İlişkiler, kararlar gözden geçirilmeli. Ortam şartlarına dikkat etmeli. Kendimize güven duymayı da bilmeliyiz. Attığımız veya atacağımız adımın kökünün kuvvetli olması lazım. Alternatiflerimiz güçlü olmalı. Emin olmalıyız. Evet bunu yapacağım ama doğru mu yapıyorum diye düşünmeliyiz. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ailevi gerekse kariyer hayatınızdaki ilişkilerimizi vurgulayıcı bu döneme genel olarak baktığımızda hem sorumluluklarımız hem de dış dünyanın zorlukları karşısında dayanıklı olmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet çok kolay değil. Fakat hayat şartları güçlü olmamızı gerektiriyor. Öncelikle amacımızı bilmemiz, hedefimizi tayin etmemiz lazım. Çünkü dışarıda yaşanan bir gerilim ister istemez ev içinde huzursuzluk yaratabilir. Doğru kararlar vermek için ölçüp biçmeliyiz. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,  

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor. Ortak aktiviteler için özel ve güzel bir gün. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış veya eksik işaretleri dikkate almamanız ilerlemenizi hızlandırır. Geçmişi geride bırakmalı, ilerlemeye odaklanmalı ve sadece ilerisini düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşyerinizde parmakla gösteriliyorsunuz. Çevrenizde sizi kıskanan insanlar çıkabilir. Onların ne dediklerini umursamayın. Siz kendi zekanıza ve sevecenliğinize güvenerek hareket etmeye çalışın

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi yüksek enerjinizle keyifli bir şekilde ifade edebilir, etkinlik ve sunumlarda başarı elde edebilirsiniz, nitekim özel hayatınızda, özellikle flörtlerinizde aceleci davranmamalı, karşınızdaki insanı tanımak için kendinize zaman tanımalı ve devam eden ilişkilerinizde ani kararlar almamalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yaşamınızda son derece sakin, faaliyetlerin yolunda gittiği bir gün geçirebilirsiniz. İş çevrenizde ilişki içinde olduğunuz veyabağlantıları kurduğunuz kişiler, herhangi bir sorununuzla ilgili olarak destek de verebilirler. Parasal konularada dikkatli olun.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 56" R
Ay
Yay
17° 11' 44"
Merkür
Koç
16° 07' 36"
Venüs
Koç
27° 27' 27"
Mars
Balık
27° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 11' 01"
Neptün
Balık
28° 49' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 44"
Lilith
Başak
23° 01' 08"
True Node
Koç
15° 28' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>