Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Akşam saatleri ise duygusal açıdan kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla birlikte güzel zaman geçirme şansınız olacaktır.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Ancak iç dünyanızda geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Akşam saatleri işinizle yeni bir karar alabilirsiniz.

Maddi konularda bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz ve harcamalarınızda dikkatli olmayı tercih edeceksiniz. Ailenizi yada evinizi ilgilendiren konularda harcamalar yapmanız gerekebilir.

Gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışın ve kararlarınızda istikrarlı davranın. Sorunlarınızı aşmanız zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük planlarınıza uymakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aileniz içinde yada evinizde sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bazı planlarınızda akaklıklar olabilir. Akşam saatleri ise genel anlamda daha rahat olacaksınız ve bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

22 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-İkizler burcu seyriyle Salı gününe uyanıyoruz. Çalışma isteğimiz düşük olabilir.  Eğer iyi odaklanırsak, sistemli çalışırsak her işin  üstesinden geliriz. İyi not almak lazım.  Duygusal meseleler böyle bir enerji altında, iki yönlü tepkiye neden olabilir. Bazılarınız mantıklı bir şekilde olayları gözden geçirir, bazılarımız alışkanlıklarının esiri olabilir. Söylenenlere inanmadan önce iyice bir düşünelim. Saat 09:18 Ay-Neptün zorlu görünümü, kurduğumuz hayallerin gerçeğe dönüşmesini istediğimiz zamandır. Hafızamızda yer etmiş anılar saklandıkları yerden çıkarlar ve biz onları tekrar hatırlarız. Hassas ve oldukça sezgisel bir şekilde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi rahatlatacak  küçücük şeylerden bile mutluluk duyarız. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları görmezden geliriz. Bu saatte, çok yeni bir karar almak sakıncalı olabilir. Beklememizde yarar var. Saat 09:49 Merkür-Pluto karşıtlığı, güven duyduğumuz, bizi rahatlatan, kendimizi iyi hissetmemize yardımcı olan kişilere ve durumlara çekildiğimizi gösterir. Sorun çıkartan, geçimsiz, sizi sürekli taciz eden insanlardan uzak durmakta yarar vardır. Bu görünümü birortaklığı anlamında ele alırsak, yapılacak işi ve izlenecek yöntemleri her iki taraf da dürüst bir şekilde belirlemelidir. Böylece ileride sorun çıkmamış olur. Özel ilişkiler anlamında bu görünümü değerlendirdiğimizde,  partnerin tutkulu, ne yaptığını bilen bir kişi olmasını tercih ederiz. Genel olarak bu enerji altında, kişi hassasiyetin dozunu iyi ayarlamalıdır. Çünkü bir yandan her şeyi kafasına takarsa diğer yandan karşı taraf hakkında sürekli şüphe duyarsa, sağlıklı bir ilişki yaşanması mümkün olmaz. Birbirimizin sesine kulak verelim, birbirimizi dinleyelim ve sevgiyle sarmaş dolaş olalım. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır.

22 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir. Bunun nasıl olabileceğine inanamayabilirsiniz, ama doğrusu bu! Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik olayları ya da harika sürprizleri gündemimize taşıyan heyecan verici gezegen Uranüs yarın itibariyle 5 aylık geri hareketine başlıyor. Bu durum hepimizi kendi burcumuza ve doğum anımıza göre çıkartılmış bireysel yıldız haritalarımıza göre farklı alanlarda etkiliyor. Bu durumdan bugün burç başlıkları altında zaten bahsediyorum. Hayatımızda yolunda gitmeyen olayları gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatı bulabileceğimiz bir dönem olabilir bu süreç. Ancak, bu süreçte yaşanabilecek ani değişikliklerin olumsuz değil olumlu tarafına odaklanmak yaşam prensibi olarak hepimize çok iyi gelecektir. Örneğin ben yeni bir ülkeye taşınmak zorunda kalsam, arkada bıraktıklarıma üzülmek yerine, beni bekleyen yeni yerleri ve kişileri hayal edip heyecan duyarım. Şikayet veya üzüntü duymak, evrensel planda boşa pedal çevirmek anlamına geliyor. Hayat, başımıza gelen şeylere ne kadar yaratıcı yaklaşabileceğimizi test ediyor çoğu zaman. Geç oldu, ama ben bunu anladım bu yaşta ve hayatım çok kolaylaştı. Umarım sizde de işe yarar, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişte kalan olaylar ve kişilerle ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. Duygusal açıdan cevapsız kalan veya üstesinden gelmekte zorlandığınız durumlarla ilgili düşünme eğiliminde olabilirsiniz. Yalnız bu sefer mantığınız daha ön planda gözüküyor. Öte yandan sır tutma konusunda oldukça zorlanabileceğiz bir gündesiniz.

22 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanın ilgisini kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Buda sevdiğiniz insanın yakınları tarafından size karşı bir cephe alınmasına yol açacak gibi.

22 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>