Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz insanla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınıza ilişkin konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ancak bu enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir yada karşılıklı olarak küçük meseleleri büyütebilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız. Yapacağınız anlaşmalarda son derece dikkatli davranmalısınız ve acele karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda gereksiz bazı harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeniz sizin için kolay olmayacaktır. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arıyabilirsiniz ancak bu sizin için kolay olmayacaktır.

Çeşitli gerginlikler yaşamaya uygun bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizde sabırsız olmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve çeşitli gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Acele kararlar vermekten ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmanız gereken bir günde olacaksınız.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak parasal konularda kendimizi güçlü hissetmek ve ifade etmek  arzumuzun işaretçisidir.  Paranın alım gücümüz üzerindeki tesirini farkına vardığımız için hem kazanmaya dönük hem de ihtiyaçlarımızı elde etmek yönünde hareket ederiz. Eğer yeteri kadar kazanıyorsak mutlu oluruz. Tam tersine kazancımız yetersizse sıkılırız. Harcamaların bilhassa yoğun olduğu bu süreçte yüksek harcamalardan kaçınalım.  Güneşin bu süreçte yapacağı ilk önemli görünüm, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Parasal konularda aktif bir günü işaret ediyor.  27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay ise, finansal konularda alınacak yeni kararların gelişimlerin göstergesi oluyor. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,  

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenileme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat geleneksel yapınızı zorlayacak davranış biçimlerini seçtiğiniz için başarınız gecikebilir. Bugün, detaylar ve küçük ayrıntılar önemli olacaktır. Kendinizi aşan düşünceleriniz var ve cesaret isteyen konularda güçlü bir motivasyon desteği arayışı içindesiniz. Kısa yolların gündem kazanması muhtemel.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler. Neyse ki, bu durum sizin için çok fazla sürpriz olmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size yük olan duygulardan kurtulmak için oldukça uygun enerjiler var. Korku ve üzüntüden kurtulabilir ve yaşadığınız ana odaklanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmanız ayrıca faydalı olabilir. Böyle durumlarda istediğinizden daha fazlasını söyleme eğilimindesiniz. Gizli düşmanlarınızı sevindirmek istemiyorsanız dikkatli olun.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİLERİNE kızıp hırsınızı yemekten içecekten çıkarabilirsiniz. Bu sizi daha depresif yapacağı gibi formunuzu da bozacaktır.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 50" R
Ay
Oğlak
07° 21' 23"
Merkür
Koç
16° 27' 30"
Venüs
Koç
29° 21' 26"
Mars
Balık
28° 41' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 47"
Satürn
Balık
16° 27' 25"
Uranüs
Boğa
22° 16' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 00"
Lilith
Başak
23° 11' 23"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>