Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek. Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri duygusal olarak bir gerilim yaşayabilirsiniz. Ancak olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Günün ilk saatleri alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise genel olarak bir rahatlama hissedeceksiniz. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, saat 03:07 Merkür-Uranüs görünümüyle adım atacağız. Bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Merkür burcunuzda ilerlediği için geçmişi hatırlar bazen de  duygularınızla mantığınızın çelişmesi sonucu  içe kapanabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Politik davranmayı bilmek. Evet aynen böyle. Eğer mesleki konularda ilerlemek istiyorsak üst yöneticilerle, ilişkide huzur bulmak istiyorsak partnerle kavgalı olmamak, geçmişi bırakıp önünüzdeki gerçeğe göre mantıklı bir çıkış yolu bulmak. Yaşadığınız deneyimlerin size kazandırdıklarını iyi tahlil edebilirseniz, bu iki konuda bundan sonrasında ne yapmanız gerektiğini çok iyi tespit edebilirsiniz. Saat 05:11 Merkür-Satürn görünümü, çevremizle aramızdaki empatiyi güçlendirici, sevdiklerimizi hassasiyetle düşünmemizi sağlayıcı, günlük hayatta her durumu, her konuyu derinlikli bir şekilde ele almamıza yardımcıdır. Duygularımız bilhassa ön plandadır. Koruma duygumuz gayet yüksektir. Saat 05:23 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 12:42 Merkür-Chiron görünümü rahatlatıcı bir etkidir. İnsan böyle bir etki altında moral toplamak, yüklerinden kurtulmak, kendine gelmek ister. Bu yolculukların işaretçisidir. Baskı altında kalmak istemeyen birey, değişiklik arzu eder. Farklı olan her şey ilginizi çeker. Tercihlerinizi bu bakış açısıyla yapmanızda yardımcı olur. Biraz olsun rutinden uzaklaşmak, kendinize gelmek iyi olacaktır. Değişik felsefeler, öğretiler, keşifler bir hayli dikkatinizi çeker. Ben bu enerjinin, sizi hem yönden tedavi edici, rahatlatıcı olacağını düşünüyorum. Saat 14:49 Ay-Uranüs görünümü, hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 16:53-26 Temmuz saat 17:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bugününüz dünden güzel, yarınlarınız her dem güzel olsun. Gönlümce sevgilerimle,  

25 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunacağınız bir grup vasıtasıyla romantik anlar yaşayabilir, sizi heyecanlandıracak bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Toplumu gözlemleme yeteneğiniz sayesinde sosyal ilişkilerdeki davranış şekillerini çok iyi analiz ediyor ve hareket kabiliyetinizi bu düşüncelerle belirlemeye çalışıyorsunuz. Kazanmaya bir adım daha yakınsınız.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz konularda daha fazla bilgi edinebilir ve durumunuzu bu bilgiler ışığında değerlendirebilirsiniz. Sezgileriniz kadar tecrübelerinize de güvenerek ilerlemelisiniz. Size mantıklı gelen yoldan ilerlemeniz işlerinize karışılması ihtimalini de azaltabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

25 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar ve görünümünüze dair konularda gelişmeler gözüküyor. Özellikle görünüşünüzle ilgili bir süredir tasarladığınız değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili daha hassas olabilirsiniz. Diyete başlamak veya bırakmak istediğiniz bir alışkanlığınız varsa başlamak için bugün oldukça uygun enerjiler var.

25 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKLENTİLERİNİZ, hatta zevkleriniz konusunda bile farklılıklar hissedebilirsiniz. Kıyafet seçiminiz bile şaşırtıcı gelebilir kendinize.

25 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>