Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabahtan beri onu aramaya yelteniyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp tütsüyü bozacağınıza dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini sormadığınız arkadaşınız kalmadı neredeyse.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. İşinize olan hakimiyetiniz kısa zamanda bu sorunları azaltacak.

Çok zorlanarak bir araya topladığınız parayı kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Birileri sizin sabrınızın sınırını zorlamaya çalışıyor. Bugünlerde kışkırtılmaya hazırsınız, ama sabırlı ve temkinli olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne hızlı başladınız. Son zamanlarda oldukça enerjiksiniz. Bunun farkında olan arkadaşlarınız bu halinizi bir tek nedene bağlıyorlar. Aldığınız bir malla ilgili başınız dertte. Ciddi mücadele etmeniz gerekecek. Akşam davet edileceğiniz bir akşam yemeğinde, sizin de içinde olmanız gereken bir yolculuk tartışılabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler bayramın son gününü, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle karşılıyoruz. Şimdi üzerinde en fazla durulan nokta, günlük hayatımızın düzenlenmesi, çalışma hayatımızla ilgili konuların ele alınması, sağlığımızın önemsenmesidir. Bu görünüm, bu saydığım konular üzerinde olgunlaştırıcı, yaşadığınız tecrübeler doğrultusunda verimli olanla olmayanı ayırt etmeniz yönünde güçlendiricidir. Ailenin önemini vurguluyan bu görünüm, gerçekten huzurlu olmanın sizin için ne anlama geldiğini netleştirmenizi sağlayıcıdır. Birilerini idare etmek veya istemediğiniz bir yaşamı sürdürmek yerine, gerçekten güvenli ve istikrarlı olanı seçmeniz yönünde destekleyicidir. Unutmayalım ki, yaşam bir armağan ve bizim kendimize özen göstermemiz lazım. Bedensel ve ruhsal anlamda kendinizi güncelleme vaktinizdir. Yoksa sürekli tedirginlikle, huzursuzlukla insan mutlu olamaz. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,  

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde, özellikle yaşça sizden büyük veya otorite konumundaki kişilerle artan baskılar, şantaj, blöf, suçlama veya anlaşmazlıklar gündeminizde olabilir. Kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren alanlarda dikkatli adımlar atmalısınız. 4-5 gün sonra tüm gerilimli açılar düzelmeye başlıyor.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır olmasını istediğiniz parlak veya iştah açıcı konuların gerçekleşmesine çok çok az zaman kalmış gibi duruyor sevgili Yengeçler. Hafta sonu, cazip davet, teklif ve öneriler gündemde gelebilir. Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, size rahatlık, gevşeklik ve bolca hayal getiriyor. Uzaklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilere ayak uyduracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Birey olarak parlamayı değil, grubun içine karışmayı tercih edebilirsiniz..

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bir sonlanma, bozulma ve birtakım sıkıntılara açık olacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla bir aradayken bu tarihte dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin. Araba kullanırken ekstra özen gösterin.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma,hayatındaki dengeler, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. Fikirlerinizle, yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak Burcu’nda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, yakın çevreniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir, iletişimsel yanlış anlamadan kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>