Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara vardı. Çok inanarak kararlar veriyor, ardından acaba doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bu gün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor.

27 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:48  itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay ile Kovada seyrini sürdürmekte olan Güneş arasında oluşacak ilkdördün, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamayı arzulayan, hedefine ulaşırken risk almak istemeyen bireyin ortaklaşa paylaşım içinde olduğu kişilerle yaşadığı mücadelesinin işaretidir. Doğal olarak her mücadelede olduğu gibi gerilim yaşanması mümkündür. Peki kişi  bu durumda ne yapmalıdır? Öncelikle hiç kimse için huzurundan, geleceğinden, düşüncelerinden ve kendinden vazgeçmemelidir. Çünkü bu yaşam kendisine sunulmuş bir armağandır ve her sorun mutlaka bir şekilde çözüme kavuşacaktır. 27 Ocak saat 16:59-20 Şubat saat 22:05  tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Venüs süresi hayatı, sevgiyi, birlik ve beraberlik duygusunu, inancı, sevginin önemini, ilişkilerde merkez alacağımız bir dönemdir.  Hayatın bütün zorluklarına rağmen paylaşmanın, ılımlı olmanın önemini fark ettiğimiz  bir geçiştir. Huzuru, paylaşımı, hayata inançla sarılmayı başarabiliriz.  Farklı bir açıdan bakmanızı sağlar. Problemler varsa da, bunları kavga ederek, tartışarak değil, ılımlı bir şekilde ele almaya çalışırız. Balık burcunda yücelen Venüs, hem ailevi ilişkilerinizi,  hem ideallerinizi  hem de hayata bakış açınızı güçlendirici, yardımseverlik duygunuzu yükseltici, şefkatle sevdiklerinizi kucaklamanızı sağlayıcıdır. Sizin hayatta en çok değer verdiğiniz ve olmazsa olmaz dediğiniz ne varsa bu olguları aşkla sahiplenmenizi sağlar. İç görü kazandırıcıdır.  Bu iç görü  hem maneviyatımızı güçlendiricidir hem de hayallerimizdeki bir dünyayı kurma arzumuzu teşvik edicidir. Aşk olgusunun özünde fedakarlık, bağımlılık, fantezileriniz baş sırada yer alır. Karşınıza biri çıktığında, onun size uygunluğu, hayata bakış açısını, eğitimdenyaşamına kadar olan ideallerini öğrenmeyi, hakkında bilgilenmeyi de unutmayalım olur mu? Ailemiz, dostlarımız, çevremizdeki insanlarla ve karşı cinsle olan her türlü ilişkimizde duyarlılık ön planda olacak. 30 Ocak tarihinde ilişkilerde karşılıklı olarak yapılacak değerlendirmelerin önemi büyük. Sıkıntı yaratan, rahatsızlık uyandıran, verimsiz yürüyen, sağlıklı olmayan ilişkiler nedeniyle bir hayli bunalabiliriz. Eşimizin, sevgilimizin sağlık veya bir başka sorunu, psikolojik durumu da aynı şekilde ilişkiyi zorlaştırıcı olabilir. Yılın genelinde bu meseleler bir hayli önem taşıyacak. Bilmenizi isterim. Saat 23:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Evimiz, ailemiz veyaortaklarımızla alakalı konularda maddi durumların sınırlarını aşmadan, bilinçli ve geleceğe dönük şekilde ele alınması gerekiyor. Öyle aklımıza estiği gibi, nasılsa ödenir diyerek alışverişlerden, kredi kartlarına yüklenmekten, borçlanmaktan, borcu borçla kapatmaktan kaçınmaya özen gösterelim. Bir dehayatında, toplumsal ilişkilerde daha sakin, paylaşımcı ve dikkatli olmaya çalışalım. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Varsa eğer bir derdimiz, sıkıntımız şifa bulsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yatırımlarınızı ve finans konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal bağlarınız, kendinizi ifade etmeniz açısından size güçlükler yaratıyor. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yavaşlatan ya da engelleyenbirliklerinizden, ilişkilerinizden veya planlarınızdan vazgeçebilirseniz, tüm işlerinizi yoluna koyma, yol haritası çizme ve başarıya ulaşma şansınız oldukça yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Güne biraz gergin veya stresli başlıyoruz. İlişkilerimizi doğru yönetmemizde ve dikkatli cümleler kurmamızda fayda var. Öğle saatleriyse, olumlu görüşmeler, akıcı veya memnun edici işler açısından uygun görünüyor. Akşam saatlerinde Merkür'ün olumsuz açıları fikir çatışmalarını veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir, ama geceye doğru yine güzel etkiler altındayız ve yatmadan önce huzuru yakalayabiliriz. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri de, Venüs' ün burç değiştirerek Balık burcuna geçecek olması. Venüs Balık'ta(21 Şubat'a kadar) bizi daha duygusal, şefkatli yapar. Daha affedici veya ilişkilerimizde daha hayalci olabiliriz. Bu hayalcilik etkisi, sanatsal konularda veya yaratıcılık gerektiren işlerde yüksek performanslar ortaya konmasını sağlayabilir veya kadınlarla ilgili konuları ön plana taşıyabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara ihtiyatlı ve şüpheci yaklaşıyorsunuz. Üzerinize gelinmesinden hoşlanmıyorsunuz. Bugün bu durumu biraz fazla yaşayabilir ve canınızı sıkabilirsiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda fikrine ve hayat felsefesine güvendiğiniz birinden destek görebilir, seyahat edebilir, partneriniz ve özel yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerle mutluluk verici diyaloglar geliştirerek, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

27 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>