Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide kafası karışık değil de, net anlaşılır kişi rolünü üstlenmeniz, sizin için daha hayırlı olacak. Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor

Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. Belki deortamınızda bu beklentide birileri vardır. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir. Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor.

Kırıcı olmaktansa, düşüncenizi daha uygun bir ortama erteleme yoluna gidebilirsiniz. Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirebilir. Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet gerekmeyebilir. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  saat 01:50 Ay-Yay burcu geçişiyle yeni haftamız başlarken,hayatımız veya günlük tempomuzda hareketlilik bir hayli yükselebilir.  İyimser düşünebilmemiz için, etrafımızdaki insanların tavırları çok önemlidir.  Dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsak da,  veya özel hayatınızla ilgili konulardaki belirsizlik bizi biraz zorlayabilir. Olumlu düşünmemizde yardımcı olacak kişilerle olmaktan zevk alırız. Saat 11:42 Ay-Neptün görünümünde, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Saat 21:34 Ay-Mars kavuşumu sağlığımızı düşünmenin ve buna göre sinirli ortam ve kişilerden uzak durmanın gerektiğini işaret ediyor. Eğer aynı ortamda arkadaşlarınızla ortaklaşa bir aktivite söz konusu ise, bu enerji bir şekilde yarar sağlar. Fakat bir anlaşmazlık varsa, bir olayı çözüme kavuşturmanız gerekiyorsa, bu enerji altında anlaşmak pek kolay olmaz. Çünkü ne problemi sağlıklı bir şekilde çözebilirsiniz ne de birilerine söz anlatmak mümkündür.  Öncelikle sağlığınızı düşünerek gerginlikten uzak durmak lazım.  Meseleleri gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Lütfen dikkat. 29 Eylül saat 23:52-23 Ekim saat 23:52 tarihleri arasında yuvanız, ailevi konular, dostluklar,  sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Huzursuz bir yaşamı kim ister ki? İki günlük dünyada mutlu olmak değil mi isteğimiz? İşte bu geçiş kısa süreli bile olsa, bu mutluluğu yaşamamızda bize ışık olur. Bu dönemde yeni bir yere taşınanlar alışma süresini çabucak ve olumlu şekilde aşarlar. Yaşamlarını sürdürecekleri bu alanda kavga ve huzursuzluk çıkmaması için dikkat gösterirler. Huzursuz bir aile yapısında nefes alanlar için bu dönem, ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır. Venüs-Terazi burcu geçişinin hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenize veya tanınmanıza yardımı olabilecek kişilerle iletişim kurma şansını yakalayabileceğiniz fırsatlar kapıda. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla daha sıcak bir iletişim kurma imkanı yakalayacaksınız. Bu sayede ortaklaşa çalışmalarda daha başarılı olabilirsiniz. Üstelik bu sayedeyükünüzde hafifleyebilir. Ayrıca sağlıkla ilgili hizmetler açısından son derece uygun bir gündesiniz. Doktor randevularınıza gitmek için fırsat yaratın.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk adrenalininiz oldukça yüksek. Düşünceleriniz her zaman pozitif ancak bugünhayatınıza dair başarı arzunuzu tüketmiş durumdasınız. Üst üste uğradığınız haksızlıklar sizi bir hayli yormuş.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

29 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>