Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir. Ani iletişimler kurabilir ve sonucu sizin için yararlı olacak teklifler alabilirsiniz. Bugünü iyi değerlendirmeye bakın.

İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz.

Parasal konularda yanlış kararlar alma arifesindesiniz. Karar almadan önce güvendiğiniz kişilerden yardım almayı denemelisiniz.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızın karmakarışık olduğu bir gün geçireceksiniz. Hiç bir sebep yokken kah üzülüp kah sevineceksiniz. Gün içerisinde zaman zaman yalnız kalmak zaman zaman da yakınlarınızda birilerini görmek , onlarla konuşmak isteyeceksiniz. Sizi iyi tanıyan yakınlarınızı bu karmaşık duygularınız ile bir hayli şaşırtacaksınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam olmuyor, sussam gönlüm razı değil sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Adım atılan yeni işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Sakinlik, güvence, huzur ve kazançlı çıkma arzumuz yüksek olur. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Maddi konularda, tarafına yapılacak ödemelerde gecikmeler yaşanması canını sıkabilir. Ailendeki kişilere sert konuşmalar yapabilirsin. Ortak arkadaşlıklar bazı ilişkilerin perde arkasını öğrenmene neden olabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiye yapacağın sürpriz, aranızdaki bağı güçlendirecek. Bugüne kadar hayatında birçok insanı tolere etmiş olabilir; yanlışlarını görmezden gelmiş olabilirsin. Fakat bugün iyi niyetimin son kullanma günü, diyebilirsin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda bir anda baskıcı, mücadeleci ve hırslı bir yapıya bürünebilirsiniz. Beklentilerinizi bir an önce oluşturmak isteğiniz karşı tarafla bazı fikir ayrılıkları yaşamanıza ve üstlerinizin birtakım baskılarına neden olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için planlı adımlar atmanız sizin için yararlı olacaktır. Planladığınız başlangıçlar ve girişimler için uygun zamanlar içerisindesiniz. Ailenizle ilgilenebilir eşinizle, çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eviniz ile ilgili konularda yenilikler yapmanız olası.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZ yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüz veya algılandığınız konusunda hassas olabilirsiniz ancak duygularınızı başkalarıyla paylaşmaktan da geri durmayabilirsiniz. Hareketli ve aktif bir gün sizi bekliyor.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yoğun akan iletişim trafiğiniz içinde kendinize yeteri kadar vakit ayıramayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve iletişim içinde olduğunuz insanlarla sosyal ortamlarda keyifli zamanlar geçireceksiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü para konularıyla ilgili bir kriz yaşayabilirsiniz. Vergi, sigorta, kredi borçlarınızı önceden kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Arkadaşlarınızla ani bir seyahat programı organize etmek size iyi gelir. Gelecek planlarınızla ilgili heyecanlı sürprizlere açık bir gündesiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>