Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Randevuya giderken bile eliniz ayağınıza dolaştı. Bu paniğiniz için kendinizden nefret ediyorsunuz. Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız açıkçası tam skandal oldu.

Fırsat kapanın elinde kalır, mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kendini gösterme, ön plana çıkma çabaları size iğrenç geliyor. Bugün onunla konuşma niyetinizden vazgeçseniz iyi olur.

Eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz, ama dar günler dışında parayı sakınıyorsunuz. Bu anlamda para sizin için çok önemli. Bu da sizin biraz eli sıkı bilinmenize neden oluyor.

Siz acı patlıcanı kırağı çalmaz diyorsunuz, ama hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi bir sağlık uzmanına göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli idealleriniz için emek vereceğiniz planları oluşturma zamanı. Yakınarak yaşamaktan vazgeçin. Yaşamın keyfine varın!

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, günün en önemli enerjisi, saat 22:09 itibariyle etkili olacak Venüs-Pluto görünümü, önümüzdeki birkaç güne de damgasını vuracaktır. Hem çevremizde bulunan insanlarla birebir ilişkimizde ve hem de partnerimizle alakalı konularda çok fazla inceleyici davranmanıza neden olabilir. En ufak bir şey terslik çıkmasın, her şey güzel olsun diye çabalarsınız. Diyelim ki, ilişkide sorun var veya şu anda yalnızsınız. Bunu gözünüzde öyle büyütürsünüz ki, sanki her şey ters gidecekmiş gibi hissedersiniz. Bunun nedeni, aşırı duygusallığınız ve hislerinizin sizi etki altında almasıdır. Oysaki, karşı cinsle ciddi bir ilişki kurabilme, onun farklılıklarını kabullenme, paylaşmak ve bütünleşmek adına dengeli olmayı öğrenmek zorundasınız. Bu dönemde karşınıza çıkan ve ilişki kurduğunuz kişiler güç ve kontrolü ellerinde bulundurmak isteyen kişiler olabilirler. Birlikte olduğunuz kişinin sizin ve değerleriniz üzerinde baskınlığı söz konusu olabilir.Onun için tercihlerinizi doğru bir şekilde yapmaya özen göstermelisiniz. Kişisel sorumluluklarınızın farkında olarak ne kendinizi fazla ezdirmeli ne de üste çıkmak adına gereksiz mücadelelere girmelisiniz. Evli olanlar ise yine sorunlarının altında yatan nedenler üzerine düşünmeli, değişmek ve yapılanmak adına yeni kararlar almalıdırlar. Bu süreci iyi bir şekilde değerlendirmeniz halinde mutlu, huzurlu birliktelikler yaşayabilirsiniz. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında bildiklerine yenilerini katmak için ideal bir gün. Kendini ifade etme gücün yüksek olacak.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde hız kazanan yoğun bir gün.Mutluluğunu kendi görüş ve çabanla değiştirebilirsiniz.Bunu anımsa.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İki konu arasında kalabilirsiniz. Duygusal olarak keyifli süreçler yaşanabilir. Zihinsel olarak kendinizi daha güçlü ve yeterli hissedebilirsiniz. İşleri düzene koymak için kadınlardan destek görebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmiş espri yeteneğiniz etrafınızdakileri güldürse de bugün siz kendi kendinizi pek neşelendiremez haldesiniz. Aşktaki problemler sizi üzüyor.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkide olduğunuz insanlarla ortaklaşa planlarla ve fikirlerle hareket etmek sizi mutlu kılabilir. Duygularınızı pratik bir şekilde ele alacaksınız. Biraz soğukkanlı olmak çok işinize yarayabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde derin dönüşüm zamanı. Hayat bir önceki gibi olmaz. Karşınızdakinin kararlarına saygı duyup gerçek niyetinin ne olduğunu anladığınız bir dönemdesiniz. Buna göre geleceğinizi planlayabilir, yeniliklere ayak uydurabilirsiniz. Çağın getirdiği dönüşümler sizin de kabuk değiştirmenizi sağlar. Korumacı kimliğinizi kendi doğrularınız için de ön plana çıkarın.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>