Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş görünümü gayet olumludur. Hem istediğiniz işleri, düzenlemeleri yaparsınız hem de zevkli, tutkulu, arzulu bir şekilde davranırsınız. Hangi konu olursa olsun, her işin üstesinden gelebilirsiniz. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız etrafımızdaki her durumu inceler durur. En yakınımızdaki insanlar bile, bizim huzursuzluğumuzdan şikayet eder. Biz de memnun değilizdir halimizden. Konuşuruz ancak, sarf ettiğimiz her söz eleştirmeye dönüktür. Bazen de etrafımızdaki insanlar bize böyle yaklaşır. Benim tavsiyem, bu saatlerde dinlenelim. Buna oldukça ihtiyacımız var. Saat 17:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerin bugün çok kuvvetli, hislerine güvenmelisin. Pratik düşünce yapına ise çok güveniyor olabilirsin ancak bu günlerde konsantre olmakta zorluk çektiğin konular var. Bazı şeylerin üstesinden gelebilmen için bulunduğun pozisyonda mutlu olman gerekir. İşle alakalı konularda kendini geliştirdiğin gibi aşk hayatında belirsizliklerden kurtulmak istiyorsun. Ancak merak etme aşk hayatında cesur adımlar attığın bir gün. Uzun zamandır hoşlandığın kişiye itirafta bulunabilirsin. Eğer ilişkin varsa sevgilinle bir dargın bir barışık olduğun bir gün geçireceksin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilir, ortak çalışmalara katılabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili çok önemli bir yaşantı deneyimi kazandıktan sonra onları anlayabilir ve geç de olsa onlara gereken desteği verebilirsiniz. Ailevi dengeleri sağlayacak gücü içinizde hissedebileceksiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanmayacaksınız. İşleriniz yolunda gidecek.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve haberleşmeye dair konuların önem kazandığı bir gündesiniz. Kısa yolculuklar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yakın çevreniz,arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yenilenme arzunuz yüksek ancak yönsüzsünüz. Kararsız davranışlarınız artarsa eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Sizi hoş tutan, değerli hissettiren insanlarla olmak duygu durumunuzu dengeler. Önerilere açık olun.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizi kısa ya da uzun yolculuklara taşıyabilir. Kardeşinizle bir konuyu etraflıca konuşup, hızlı çözüm üretebilirsiniz. Web tasarımınızı tamamlar, blog, kitap, makale, eleştiri yazmaya ya da editörlük yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Komşularla gıybet için bunda daha harika bir gün olmaz. Çay içip keyfe dalmak, artık sizin de hakkınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>