Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkiniz ile ilgili bir uyarı alabilirsiniz. Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu anlamaya çalışmıyorsunuz. Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi bıktırmak üzere.

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün. İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi göstermiyorsunuz.

Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Sizi uyaranlara kulak vermenizde yarar var.

Kendinizi savunmak yerine, ders alma yolunu seçmeniz daha doğru olabilir. Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor. Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, çocuklar, aşk hayatınız, derinlemesine düşündüğünüz ilişkinizle ilgili her konuda destekleyicidir. İnancınız güçlenir, şifalanırsınız. Varsa eğer bir sıkıntınız kendinizi arınmış, tazelenmiş hissedersiniz. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, yapmak istediğiniz bir çok şeyin önünde engel gibi duran para konularını gözünüzde büyütmek yerine, neler yapabileceğinizi düşünün. Amacınız eğer kendinizi göstermek ve güçlü olmak ise, o zaman kendinizi lütfen hafife almayın. Tabii ki zorluklar olabilir. Ancak zorlukları güce dönüştürmek insanın azmiyle, iradesiyle mümkündür. Yılmak yok. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, tartışmalar yaşanabilir. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir gün seni bekliyor. İlişkinde ya da çalışma hayatında sana sıkıntı veren konularda, yüzünü güldürecek gelişmeler yaşayacaksın. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, yeni teklifleri hemen değerlendirmek isteyeceksin. Ancak işin sürekli olup olmayacağını da hesaplamanda fayda var. Etrafındaki insanların sana daha çok destek olduğu bir gün. Yakın arkadaşlarından gelen bir teklifle ani bir seyahate çıkabilir ve işlerini uzaktan takip etmek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, ilişkinize yeni bir yön verecek gelişmeler kapıda! Artık kafanı toparlamaya başlıyorsun. Bazı işlerin yolunda gitmesiyle endişelerinin ortadan kalkmaya başladığını hissedeceksin.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gereğinden fazla harcama yapmamak için iradenize hakim olmalı ve gerçekten ihtiyacınız olan şeyleri almaya yönelmelisiniz. Aksi takdirde bazı kısıtlamalar yapmanız gerekebilir.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygularınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanacaksınız. Aksayan işiniz yoluna girecek.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızla ilgili alacağınız bazı haberlerden etkilenecek ve yeni istekler içine gireceksiniz. Yeni planlar yapacak, çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Fikirlerinizi dostlarınız ve sevdiğinizle paylaşabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu başka insanların etkisi altında kalabilirsiniz. Duygularınızı ifade etme arzunuz yüksek ancak zorlanabilirsiniz. Üretim ve paylaşım içinde olmak önemli. İnatçı ve tembel vasıflarınız sizi ve etrafı yorabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay'ı bugün misafir ediyorsunuz. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün. Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>