Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. İlişkinizi çok fazla sorguluyor, sevgilinizi yıpratıyorsunuz.

Sizi beğenip örnek alan biri, bugün sizi bir konuda eleştirebilir. Hazımlı olup onu cesaretlendirebilirsiniz. İş bağlantılarınızdaki küçük kopukluğu yakında halledeceksiniz.

Bu konuda uyarılmak ya da akıl almaktan pek hoşlanmıyorsunuz. Bir miktar paranızı kullanmanızla ilgili size verilecek bazı fikirler olacak, dinlemek yararınıza olabilir.

Size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili sorun yaşanıyor. Bu konuya daha güvenli yaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunları ele alış biçiminiz, ilişkide olduğunuz insanları hayran bırakıyor. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün ziyaretinize gelebilir. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanızı sağlayacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, yöneticiniz Ay-Aslan burcunda ilerliyor. Parasal harcamalar artabilir. Kendinizi güçlü görmek arzusu yoğundur. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlığı, hoşumuza giden bir şeyleri satın almanın ve kendimizi mutlu etmenin işaretçisi olan bu görünüm nedeniyle düşünmeden para harcarız. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. İsteğimiz doğrultusunda hareket etmekten hoşlanırız. Sevdiğimiz şeylere sahip çıkarız. Birilerinin yönlendirmesinden hoşlanmayız. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, bir şifalı el gibi sırtınızı sıvazlar, sizi rahatladır. Gönlünüze huzur, iç dünyanıza aydınlık kazandırır. Farklı bir dünyanın kapılarını size açar, niyet ve kısmet birliği içinde size armağanlar getirir. Bu ruh huzuru, bu içsel dinginlik, bu faydalı rehberlik sayesinde aşkta sonsuza dek beraberiz sözü dudaklardan kalbe ulaşır. Böylesi ulvi, böylesi umudu yükselten bir enerji etkisinde, insan kendi kendinin veya başkalarının şifacısı olur. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliğin ön planda olduğu bir gün. Bu yüzden güne ait gelişmelerden yola çıkarak, yeni kararlar almamanda fayda var. Çevrendeki bazı insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Özellikle dost olarak gördüğün bir hemcinsin ile ilgili fikirlerin değişebilir. Çevrende duyduğun bazı şeyler seni şaşırtıyor. Yıllar önce yaşadığın benzer şeylerin başkaları tarafından yaşandığını görüyorsun. Aynı konuda sıkıntıların varsa sana bu günler biraz işkence gibi gelebilir. Kaygılarını tetikleyen her ne ise kendinden uzaklaştırmayı becerebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin. Hayatına yeni bir düzen vermek isteyeceksin. Ne zamandır gitmek istediğin kursa kayıt yaptırabilirsin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda kendinizi kaygılı ve güvensiz hissetmek yerine elinizde olan imkânlarla yola çıkmayı denerseniz hem siz hem mutlu hem de çevrenizdekiler huzurlu olacaktır. Biraz daha planlı davranmalısınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde bitişler yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Öğlen saatlerinde sevdiklerinizle derin paylaşımlarda buluşmak isteyebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma ortamınızda huzur, denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden kazançlıprojeleri gelecek

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle sağlık, düzen, hijyen gibi konulara daha fazla odaklanabilrisiniz. Her türlü şifa merak alanınız olabilir. Öte yandan gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda iletişimi artırıp hızlandırabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anılarınız gün boyu aktif olacaktır. Geçmişin bugünü gölgelemesine izin vermeyin. İlgi alanınıza giren işlerde başarı ve gelirde artış olası. Yeteneklerinize güvenerek çalışıp üretmeniz önemli.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta hem kazanır hem bol bol harcarsınız. Lüks alışverişlerinize sınır getirin. Eğlenmek, mutlu olmak coşkusunu hissedeceğiniz bir gün. Başarılarınızla takdir görmeyi hak ediyorsunuz. İş hayatınızda danışmanlık ruhunuz atağa geçer. Yöneticileriniz bile söylediklerinize göre hareket etmek isteyeceklerdir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>