Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Parterinizin sizden ilginç bir beklentisi var. Onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını anlatmakta güçlük çekeceksiniz.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. Ama ihtiyaç duyduğunuz şeylerin üzerindeki etiketler her gün değişiyor. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmeme özelliğinizin bugün size sevimsiz sürprizleri var. Son günlerde fazla şans tanıdığınız birinin sizi şaşırtacak davranışlarına hazırlıklı olun. Hayranlarınız gittikçe çoğalıyor. Parlak zekanızla, içinden çıkılmaz konularda aranılan kişisiniz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:58 Ay-Merkür görünüm etkisinde, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmeniz anlamına gelir. İş-sağlık-toplumsal konularda bir hayli duyarlı düşünürsünüz. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir şekilde yaşama arzunuz yoğunlaşır. Başkalarına uymak yerine, kendiniz adına bir dünya kurma ihtiyacınız ön plandadır. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sağlığımız parasal durumumuzdan etkileniyor. Cüzdanımız dolu değilse, kendimizi iyi hissetmiyoruz. Bu durum pek hoş olmasa da, bir yanıyla sizi harekete geçirebilir. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını, çarelerini ararsınız. Bu açıdan baktığımızda faydalı olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin haberler karşısında sabırsızlığını gizleyemeyeceğin bir gün seni bekliyor. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyor oluşun, zihnen rahat hissettirecek. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, mesleki gelişim kurslarını araştırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, yakın arkadaşlarının ısrarları, gergin konuşmalar yapmana neden olabilir. Sadece kendi hayatına odaklanmak istemeni, anlamadıklarını düşünebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan ve eş ailesini yeterince samimi bulmuyorsan, kendini hararetli bir tartışmanın içinde bulabilirsin. Akşamüzeri yapacağın telefon görüşmesi, yeni fikirler bulmanı sağlayabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız ve gündelik yaşamınızla ilgili bazı eksiklikleri gidermek ve çözümler üretmek adına mükemmel bir gün. Fikirlerinizin yaşamınıza yön vereceği bugün de akılcı kararlar almak ve uygulamak yaşamınızın gidişatını farklı bir yöne doğru değiştirebilir. Yenilikçi fikirleriniz ve güçlü kişiliğiniz sayesinde bunu yapmak sizin için hiç de zor olmayacaktır.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla da ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Ortaklı konulara karşı özenli yaklaşmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İlişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmaya çalışmalısınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki detaylar gün içinde sizi uğraştırabilir. Özellikle arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arka planda sizi destekleyen bir kadın sayesinde kariyer hayatınızda ne zamandır beklediğiniz başarıya ve kazanca ulaşacaksınız. Herkesin gözü sizin üzerinizde olacak.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 26' 42" R
Ay
Yengeç
07° 06' 49" R
Merkür
Koç
25° 20' 26"
Venüs
Boğa
15° 00' 33"
Mars
Koç
08° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 40"
Satürn
Balık
17° 30' 16"
Uranüs
Boğa
23° 00' 14"
Neptün
Balık
29° 13' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 54"
Lilith
Başak
24° 35' 58"
True Node
Koç
15° 03' 17"
Son Güncelleme : 11/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>