Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Güne iyi başladınız, ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. İnatçı biri olmadığınızla ilgili, çevrenizde neredeyse seminerler vermek durumunda kalmanız, sizi biraz düşündürmeli.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:23 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay, başkalarıyla olan paylaşımlarınızda bireysel açıdan kendinizi ön planda tutma eğiliminizi güçlendiricidir. Bu ister maddi isterse manevi konularda olsun farketmez. Kafanız ve yüreğinizin içindekileri bir şekilde gösterme çabanız yüksektir. Çünkü bugün sıcak ve cömert yanlarınız ön planda olduğu gibi, aktif ve cesur tavırlarınızla ilgi çekmeniz mümkündür. Sahip olduğunuz, değer verdiğiniz herkesi, her şeyi hatta çıkarlarınızı koruma altına alma çabanız kimi zaman baskın olmanız anlamına gelebilir. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, kendinizi haklı görme eğiliminiz yüksektir. Bu nedenle daha sakin hareket etmeniz gerekebilir. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün; işinizle ilgili her konuda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize güvenmeli başkalarının dediklerini umursamadan kendi istek ve arzularınıza yönelerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin ilgili tavırları kaybettiğiniz heyecanı hatırlatacak sizlere.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek taraflı aşklarda sürpriz gelişmeler ve beklenmedik haberler gündeminizde olacak. Beklemediğiniz kişilerden göreceğiniz ilgiler kafanızda ilgi karışıklığı yaşamınıza neden olabilir. İlişkisi olanlar partnerinden gelecek adımlarla, kendilerini daha sürpriz bir oluşumun içinde bulabilecekler.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Şanslı bir gündesiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları olumsuz açıdan değerlendirmekten vazgeçin. Karamsar duygulardan uzaklaşmanız gerekiyor. Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında yakınlarınızın düşüncelerine değer vermelisiniz. Özellikle sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünecek ve ona karşı katı ve ters bir tutum içine girebileceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzdaki dolunayın ardından bugün yaşamdan daha fazla tat almak, keyif almak isteyebilirsiniz. Zevkli alışverişler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi akışın konforuna bırakmak isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin peşinden koştuğunuzda karşılığını gördüğünüz ve kendinizi şanslı hissettiğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklara çok takılmayın.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi partnerinizle uzak bir seyahate çıkartır. Gönlü boş olanlar gittikleri seyahatte hayatlarını paylaşacak ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. İdealize edilen fikirleri gerçekleştirmek için oldukça fazla enerjiniz var.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>