Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizdeki hissettiğiniz boşluğu bugünlerde doldurmayı düşünebilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor. Yakın dostlarla çok yıpratıcı konulardan kaçınmanız gerek. Bir dostla, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor.

30 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüzü,  saat 04:00 Ay-Chiron görünümüyle karşılıyoruz. Bu enerji, çalışma hayatınız veya kişisel olarak  üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor. Saat 04:46  Ay-Uranüs olumlu görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 06:29-1 Ekim saat 07:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gündeliktemponuzu ilgilendiren  tüm  hizmetler, çalışma yöntemleriniz  kişisel gayretleriniz, ve ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar) stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak,  evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda düşünmeden yapılacak uygulamalardan uzak durmamız anlamına gelmektedir. Rutin işlerinize devam etmekte yarar vardır. Ilımlı, olgun yaklaşımlar içinde olmak, etrafınıza  tatlı dil ve güler yüz göstermek gayet faydalıdır. Gün boyu,  iç huzurunuz her dem yerinde olsun. Esenlikler dileğimle,

30 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni birprojesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

30 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerle veya aile ağacınızla ilgili konularda iyileştirmeler yapabileceğiniz, aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebileceğiniz ve karşınızdaki kişilerin hayatlarına güzellik katabileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var.

30 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair önemli projelerinizi hayata geçirme açısından destekleyici koşullar gözüküyor. Somutlaştırma, yeni girişimlerde bulunma çabanız dikkat çekecek. Çalışma düzeninize dair değişiklikler gündeme gelebilir. Üretim ve emeğe dair konulardaki yoğunluk yorulmanıza neden olabilir. Vitamin takviyesi yapmayı ihmal etmeyin.

30 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN para konusunda yakınlarınızla tartışabilirsiniz. Harcamalarınıza denge getirmeniz gerekebilir. Biraz kemerleri sıkmanız gerekiyor.

30 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

30 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>