Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ona gösterdiğiniz güveni arkadaşlarına övgüyle anlatıyor. Bugün yine bu konuda bir konuşma yapabilir. Siz de bu konuda takıntısız, mükemmel birisiniz. Ama kendi belirlediğiniz özel anma günlerinizi çok sık unutuyorsunuz.

İş hayatınızdatecrübeniz ve bilginizle çok beğeniliyorsunuz. Bir tertip, düzen içinde çalışıyorsunuz. Bu özelliklerinizi çok yakında sizi çokça sevindirecek biçimde ödüllendirilecek.

Savurgan biri olduğunuz söylenebilir. Bugün epeyce para harcayabilirsiniz. Özellikle akşam saatleri daha da tehlikeli olabilir. Bugünkü harcamalarınız yarınki ödemeleriniz için problem yaratabilir.

Çok ortak yanınız olmayan ama sevdiğiniz birinin ailesindeki bir sağlık sorunu için bir miktar paraya gereksinimi var. Onur meselesi yapıp bunu dile getiremiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının beklentilerini karşılamaya veya başkalarının açtığı ya da gösterdiği yoldan gitmeye çalışırken zaman kaybedebilirsiniz. Kendi bilginize, tecrübenize ve isteklerinize göre hareket etmelisiniz. Kendi hedeflerinizi kendiniz koymalı ve tamamlanmamış işlerinizi bitirmelisiniz. Zira, bugünlerde anlamsız veya mantıksız davrandığını düşündüğünüz kişiler ilerleyen zaman da daha da anlamlandırılamayan şekilde davranabilirler.

4 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Maddi konularda veya genel olarak güvenli olana yöneliriz, istikrarlı hareket etmeye çalışırız. Acil işlerimizi saat 13:20 olana dek halletmekte yarar var.Saat 13:20 Ay-Satürn mücadeleci görünümü elimizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmamızı  ve güzel olan her şeyi, tutkuyla arzulamamıza vesile olacak. Hem hayatımızda manevi değerlerin önemi var hem de maddi yönden rahatlamak niyetindeyiz. Bu görünüm, eğer bir amacımız varsa,  bazı kişilere tahammül etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hani derler ya, köprüyü geçene kadar diye. En azından bugün böyle davranmakta yarar var. Bu görünümün ardından saat 14:48 olana dek, Ay-Boşluk etkisi altındayız. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi  içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır.Saat 14:48 Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, önümüzdeki iki gün boyunca, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında oldukça etkilidir. Duygusal konularda ise gün boyu kuşkulu tarzda düşünmek kimi zaman çelişkiler içinde kalarak ne yöne gittiğinizi bilememenin huzursuzluğu içinde kendinize yüklenmeniz  gibi yansımalar görülebilir. Bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz.Hepimizin anlayış, sevgi, barış ve kardeşlikte buluşması dileğimle,

4 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz unutmayın! Yararlı fikir ve tavsiyeleri olan kişilere kulak vermenizde fayda var. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenebilir, alışılmadık farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmeniz rekabet ortamlarında öne çıkmanızı ve daha donanımlı olmanızı sağlayabilir. İlginç yolculuklar veya seyahat planları söz konusu olabilir.

3 Eylül 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir. Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Zorluklar geride kalıyor ve belli alanlarda ilerlemenizi sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe'ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri iletişim yönünden hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Olası sözleşmeleri öğle saatine denk getirmeyin. İlerleyen zamanlarda gelirlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz.

4 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizin Hakkınızdaki düşüncelerini Haddinden fazla Önemsiyorsunuz böyle Yapmasanız özgüveniniz açısından daha iyi olur.

4 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ortamlara yetişmekte ve verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınız duygusal olarak size ağır gelebilir. Arkanıza yaslanıp olayları gözden geçirmelisiniz.

4 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden fikirsel anlamda destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bunun yanı sıra, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özellikle para ile ilgili olabilir bu görüşmeler. Güçlü kişilerden güçlü destekler, ortak girişimlerinizde başarı elde oranının oldukça yüksek olacaktır bu hafta.

4 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 39" R
Ay
Kova
01° 37' 30"
Merkür
Koç
17° 04' 37"
Venüs
Boğa
01° 34' 25"
Mars
Koç
00° 05' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 57"
Satürn
Balık
16° 36' 59"
Uranüs
Boğa
22° 22' 26"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 06"
Lilith
Başak
23° 23' 22"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>