Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 10:26-12:01 arasındaki Ay-Boşluk süresince, hangi konuda olursa olsun, incelemeden, detayları gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Saat 12:01 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu: Uzlaşmak. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözünden hiçbir şey kaçmıyor! Etrafında konuşulanlara karşı daha irdeleyici bir yaklaşım sergileyebilirsin. Eğer son günlerde herhangi bir konuda şüphe duyuyorsan, bu konunun bir dedektif gibi peşine düşebilirsin. Aşk senden korksun! Senin gibi sevgiye hayran birinin gönül kapıları bu dönem açık olmalı. Maddi konularda yeni arayışlar içerisinde olacaksın. Açtığın her kapıdan kar elde edeceğin işlere dâhil olmak isteyeceksin. Günün büyük kısmını ailenle geçirmek isteyeceksin. Onlarla duygusal olarak daha da yakınlaştığını, aranızdaki bağın güçlendiğini hissetmek sorumluluk duygunu perçinleyecek.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda sürekli geri plana atıp, yeteri kadar önem göstermediğiniz konularda acil durum sinyali yanabilir. Bu noktada gereken düğmeye basmak geç bile olsa faydalı sonuçlar sağlayabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst pozisyonlardaki kişilerle ilişkilerinizde ilerlemeler olabilir. Bu kişilerin arkanızda durması ile geniş çaplı planları uygulamaya koyabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerin doğasına aşina Yengeçler için bugün sabah saatleri yoğun geçebilir. Eksik bilgi ile karar vermeyin. Sabah hassasiyetler, inatlaşmalar, özgüven eksikliği olabilir. Öğlen başlayan enerji ile evde huzur tesis edilecektir.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ev ortamınızda ilişkilerin ahenkli ve dengeli olmasını sağlayacak. Aile bireyleri arasında ortak kararlar almak için harika bir gün. Evde davet verebilir ya da dekorasyonu değiştirebilirsiniz. Estetik ve güzellik ön planda olacak.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>