Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen arkadaşınızla dile getirilmemiş bir gerginlik var. Onun bir hayat korkağı olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisinde güne adım atarken, hayatımızdan memnun muyuz diye düşüneceğiz.  İstediğimiz bir hayat yaşıyor muyuz, ne kadar özgürüz. Bizi zorlayan şartlar altında mı çalışıyoruz, gereğinden fazla mı sorumluluk altındayız. Bunlara bir bakacağız. Saat 12:03  olana dek öncelikli, acil ve önemli işlerimize ağırlık verelim. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, çalışma hayatınız veya kişisel olarak  üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Yay burcunda boşlukta kalacak Ay, gündeliktemponuzu ilgilendiren  tüm  hizmetler, çalışma yöntemleriniz  kişisel gayretleriniz, ve ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar) stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak,  evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda düşünmeden verilecek kararlardan uzak durmamız anlamına gelmektedir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızda size kızgın ve kırgın kişiler bulabilirsiniz. Bu kişiler alınganlıkları, kırgınlıkları, kızgınlıkları önce içlerine atarlar, biriktirmeye başlarlar, bu biriktirme sırasında 'sıra bana da gelecek ve sen bunun bedelini ödeyeceksin' düşüncesi ile hareket ederler ve bugünlerde size patlayabilirler.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde arkadaşlarınızı ve ailenizi etkilemenize veya şaşırtmanıza yardım edebilecek alışılmadık değişiklikler yapabilirsiniz. Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir. Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Akşam saatlerinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili olarak memnuniyet duyabilirsiniz. Bu sizi olumlu motive edecektir. Rehavete kapılma eğilimine karşı koymanız da gerekebilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken günlük işlerinizde vehayatınızda kolay iletişimle kapıları aralayabilir, istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda önsezilerinizi iyi bir şekilde kullanın

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengelemeye çalışın. Fakat, moraliniz giderek yükseliyor. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir konuda gerçekleştirdiğiniz ortaklıkların veya güçbirliğinin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Ortak hareket ettiğiniz kişilerle görüşüp bazı noktaları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili ani bir problemle karşılaşsanız bile, çözümü bulmak çok da zor olmayacaktır.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>