Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz. Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz.

Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız. İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var.

Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz. Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.

Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor. İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir. Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler uyum, huzur ve paylaşıma önem vermeniz gereken Ay-Terazi burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. Kimlerle ilişkiniz olduğunu, nelere ihtiyaç duyduğunuzu bundan sonrası için hayatınızda neleri arzuladığınızı gözden geçirirsiniz. Problemlerin üstünü kapatmazsınız. Ancak negatif insanlardan, çözüm bulmayıp yokuşa sürenlerden uzak durmak istersiniz. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümünde, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle bir araya gelebilir, onların problemlerine eğilebilirsiniz. Evinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Tadilat, dekorasyon ve onarım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde uyum ve denge sabır gerektirebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş, Aile veya ev ortamınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Ya da bir kadın figürü yüzünden taşınmak gibi köklü değişimler içine girmek zorunda olabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ait konularda değişken koşullar söz konusu. Ev hayatınızla ilgili hızlı hareket etmeniz gereken olaylar ortaya çıkabilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı hayal aleminde gibi yaşıyorsunuz. Artık gerçekleri görmelisiniz. İkili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Samimi açıklamalarınız işe yarayacak.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geçmişin yükü sizi meşgul edebilir. Olayların adalete uygun gelişmesi zaman alabilir. Geçmişte yaşamayı bırakmanız ve günün gereklerine adapte olmanız önemli. Bastırılmış duygular aniden açığa çıkabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi açıkça ifade edebilir, fikirlerinize taraftar bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi dostlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>