Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer tam aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorlar.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

ara konularında birkaç gündür bir açmaz içindesiniz. Bugün ilk girişiminizi yapacak ve sizden para desteği isteyen kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bazı arkadaşlarınızdaki kredinizi zorluyorsunuz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız olacak. Güne hareketli başladınız. Yapmanız gereken sürüyle işiniz var. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 07:31 itibariyle Ay-Balık burcu ilerleyişinde, sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak isteriz. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla sizin inandığınız değerlere, ilişkiye bakış açınıza, hayata yaklaşım biçiminize uygun şekilde hareket edebilecek bir partnere, arkadaşa, aileye duyduğunuz ihtiyacı vurguluyor. Kötümser, sürekli eleştiren, hiçbir şeyden memnunluk duymayan, destek olmak yerine köstek olan insanlardan sıkılmış durumdayız. Gülümseten yormayan, teşvik eden zorlamayan, duygularının, kalbinin sesini dinleyebilen, yeri geldiğinde mantıklı çözümler sunarak bize yardımcı olan biriyle olmak istiyoruz. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgün davranışlar içinde olacaksınız..

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattaki asıl amacını ve isteklerinizi artık kafanızda oturtmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde ve ailenizle ilgili konularda bazı değişimler yaşanabilir. Çevrenizdekilerin takvimlerini bozma riskiniz olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Düşünce dünyanızı biraz zorlarsanız yeni şeyler gündeme gelebilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle düşünsel konularda tartışma içine girmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattaki asıl amacını ve isteklerinizi artık kafanızda oturtmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde ve ailenizle ilgili konularda bazı değişimler yaşanabilir. Çevrenizdekilerin takvimlerini bozma riskiniz olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda düşündüklerinizi sevdiğiniz insana aktarmak önemli olabilir. Sahiplenilmek hoşunuza gidiyor. Partnerinizle gezebilirsiniz. Dış ortama dayalı işlerinizde gözünüz açık olsun.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklar, yurt dışı  ve yabancılarla bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. Haberler alabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşıp yayabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>