Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşiyorsunuz. Geçmiş anılara bu kadar takılmamayı becerebilmelisiniz. Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, zorlukların üstesinden gelmek ve işlerinizi kolayca halletme isteğinizi işaret ediyor. Ancak bilinçli davranmamızda, kendimizi yormamamızda yarar var. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, aşk hayatımız ve yaşamın genelinde günlük olarak rahatlatıcı, şefkat duygusu ve inanç gücümüzü yükselticidir. Aşkta tutkuları, empatide bulunmayı, yaşamı kucaklamayı sağlar. Fakat yine de, aklımız başımızda olmalı, gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmeye özen göstermeliyiz. Saat 11:19-16:03 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, değişim arzumuzun hayatın genelinde etkili olduğunu gösteriyor. Artık geçmiş geride bırakıp maddi ve duygusal açıdan rahat etmekten yanayız. Canımızı sıkan, yoran veya bize bir faydası olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile-kişisel veya çocuklarınızla ilgili konularda yaşanan bazı sorunları aşmakta zorlandığınızı hissedersiniz. Parasal anlamda güçlendiğinizde bu sorunları geride bırakacağınızı düşünürsünüz. Harcamalara dikkat etmeniz gerekir. Çünkü problemlerin birçoğu bu yüzden oluşmaktadır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Eğer önemli bir proje içindeysen başarıların seni ve çevreni mutlu ediyor. Bazı olumsuz giden insan ilişkilerin bugün hata olduğunu anlıyorsun. Hislerinle hareket etmek istemen bir yol haritası oluşturmanı kolaylaştırabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikrine aslında ne kadar yakın olduğunu fark edebilirsin. Bu durumu sevgiline açabilirsin. İletişim odaklı konularda daha seviyeli yaklaşımlar bekleyeceksin. Sosyal çevren ve arkadaşların arasında kendini garip hissedeceğin ayrımlar yaşayabilirsin.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel etkileyiciliğiniz ve enerjinizin yerinde olacağı bir gün. Geçmiş bir konunun ve sorunun rahatsız ediciliği çözüme kavuşabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın üstesinden çok daha rahat geleceğiniz bir gündesiniz. Önemli işlerinizi sabah saatlerinde toparlamanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Üstlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğleden sonra farklı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden faydalanmak isteyenler var. Ancak kötü niyetli kişiler olmadığının bilincine varmalısınız.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ev ve aile ortamında gelişen uyum ve armoni tüm yaşam alanlarınıza yayılacaktır. Günün ilk yarısı talihiniz ve becerileriniz yüksek. Öğleden sonra aşk ve romantizm arzunuz yüksek. Sizi anlayan ve hoş tutan insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyarlılığı yüksek bir gün. Sevdiğiniz insana karşı duygularınızı cömertçe ifade etmekten kaçınmayın. Hayatın güzelliklerini paylaşarak deneyimlemek kadar harika bir şey olamaz. Kendimize sakladığımız her pozitif duygu hayattan ıskalanan bir zaman dilimizdir. Bunu asla unutmayın.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>