Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinize karşı cömert davranıyorsunuz ve o bunun değerini çok iyi biliyor. Sevdiğinizi gözünüzde çok büyütüyorsunuz, bu da onu gururlandırıyor. Ama bunun sürekli olup olmayacağına dair şüpheleri de yok değil.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Halletmeniz gereken önemli işlerin bir kısmını önceden yapmış olmanız, bugün sizi oldukça rahat ettirecek. Bugün çalışma arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma sergileyeceksiniz.

Elinize bir miktar para geçmesi muhtemel. Bu parayla yakınlarınızı da sevindirebileceksiniz. Paranın üstüne yatmayın sakın, çünkü devamı bu parayı harcayış şeklinize bağlı.

Üzücü bir haber alma ihtimaliniz yüksek, ama endişelenmeyin çünkü haber sizinle ilgili olacak ve aslı astarı olmayacak. İşin aslını siz zaten biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik, kolayca bağlanabilen, her koşulda düşünceli hareket etmeyi seçen bir insansınız. Günümüzün yırtıcı koşullarında bu özellikleriniz arada ezilip gitmenize yol açabilir. Bu nedenle büyük iddialar geliştirmenize hiç gerek yok. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın bu size yetecektir. Size benzeyen insanlardan oluşan küçük bir çevre edinecek, sosyal hizmetlere girecek ve sandığınız ve umduğunuzdan da mutlu bir yaşam kuracaksınız. Sizi kavgacı hayata çağıran dostlarınızın dostluğuna dikkat edin.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, önemli bir işi detaylarıyla gözden geçirerek yürürlüğe koymanızı sağlar. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. Sıkı çalışın ve kendinize güvenin. Bu görünüm son derece akılcı şekilde ilerlemenizi sağlayacak. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, partneriniz veyaortağınızla yapılacak olumlu görüşmenin işaretçisidir. Sorunlar karşılıklı şekilde çözüme kavuşur. Önemli bir karar verebilirsiniz. Hiçbir şeyi hafife almayacak, üzerinde ciddi şekilde düşüneceksiniz. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığı, dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gereken bir günde olduğumuzu işaret ediyor. İlişkilerimizde, bize uymayan durumlarla karşılaşabiliriz. Birileri yüzünden ilerleyemediğimizi, arzu ettiğimiz gibi kararlar veremediğimizi, bir kurban gibi yaşadığımızı düşünebiliriz. Bu düşünceler bizi bir hayli yorabilir. Bu yüzden de insanlarla aramızda istemeden de olsa bir gerilim yaşanabilir. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rutininin dışına çıkmak isteyeceksin. Uzun zamandır gitmek istediğin bir yer ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Henüz ayın başları olmasına rağmen maddi kaynakların seni zorlayabilir. Finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar üstlenebilirsin. Akademik çalışmalar yapan biri isen gündeminde bir yurtdışı seyahati oluşabilir. Eğer yaratıcı tarafını yeni girdiğin çevrene göstermek istersen, bugün çokta emek harcaman gerekmediğini görebilirsin. İlişkisi olamayan bir Yengeç burcuysan, senden oldukça farklı biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Akşamüzeri yapacağın bir araya geleceğin arkadaşınla ortak bazı kararlar alabilirsiniz. Hayatını yeniden şekillendirme adımların özgüvenini yerine getirecek.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gezip gördüğünüz yerler sizlere fazlasıyla iyi gelebilir ve ruhunuzu arındırmaya yardımcı olabilir. Aynı zamanda projelerinizle ilgili mükemmel bir başarı ve başlangıçlar da hayatınıza dahil olabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olmanız mümkün. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Bugün endişeli bir ruh halinde içinde olabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konular aklınıza gelebilir. Kendinizle kalmak isteyeceğiniz zamanlar içerisindesiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEN olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli ve kararlı olduğunuz halde ufak tefek terslikler ortaya çıkabilir. Biraz gergin ve sabırsız bir tutum içinde bulunmanız mümkün. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte ikili ilişkilerin, evlilik ve ortaklık konularının önündeki engelleri kaldırabilir. Bu alanda kontrol dışı, beklenmedik gelişmeler hız kesebilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün koruyup kollamak istediğiniz konularda aktif hareket edebilirsiniz. Aracı olanlar tamiratıyla ilgilenebilirler. Hukuki meselelerde hayal kırıklığı yaşasanız bile kolay destek bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek güçlü kişilerle yapacağınız diyaloglarda seçtiğiniz kelimelere özen gösterin. Uzaklara taşınmak, yatırım yapmak ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime kayıt yaptırmak için uygun.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 08' 46" R
Ay
Boğa
04° 39' 46" R
Merkür
Koç
21° 08' 09"
Venüs
Boğa
09° 32' 14"
Mars
Koç
05° 03' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 52"
Satürn
Balık
17° 09' 34"
Uranüs
Boğa
22° 44' 45"
Neptün
Balık
29° 06' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 35"
Lilith
Başak
24° 06' 23"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>