Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu hale gelmesinde en büyük pay sahibi olarak partnerinizin bir arkadaşını görüyorsunuz. Ama bu, ilişkinizin yoluna girmesi için iyi bir çıkış değil. Bunu da biliyorsunuz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfeden biri sizi desteklemek istiyor. Önümüzdeki günler içinde onunla, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olacak. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız akılları pek değerli bulmuyorsunuz. Paranızın daha hareketli alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olacak, ilgileneceksiniz.

Sağlığınızı iyi koruyorsunuz, ama bazı endişelendirici belirtileri o kadar ciddiye almıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Iletişimde bugün parlak, canlı söz ve konuşmalar yerine, ciddiyetitercih edebilirsiniz. Ticaret, alım satım, yatırım gibi işleriniz varsa para konusunda bugün daha ihtiyatlı davranmalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 07:02 Ay-Pluto güçlü görünümü, hedeflerimiz için teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veya düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 13:46 Ay-Mars görünümünde, ileriye dönük olarak düşündüğümüz her konuda sağlamlık, maddi ve manevi anlamda güvenlik arzusuyla hareket edeceğiz. İlişkilerimizde de, bu olgulara önem vereceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, çevremizde gelişen durumları fazlasıyla kaygılı şekilde ele alabilirsiniz. Hayata dair beklentileriniz, sağlığınız, günlük yaşantınız, bu kaygılı bakış açısıyla örtüştüğü için, doğal olarak günü rahat ve keyifli geçirmek pek kolay olmaz. Dünyayı, yaşamınızı, zorlukları şu andaki mevcut durumunuza göre ele almanız tabii ki yanlış karar vermenize neden olabilir. Onun için, bu iki gün boyunca, eleştirmek, tartışmak veya tam tersine hayata olumsuz bakmak sizi güçten düşürür. Benim tavsiyem, daha sakin ve daha mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışmanızdır. Böylece gücünüzü toplar, doğru bir bakış açıyla sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasında Ay-boşluk etkisi altında, bilinçli şekilde hareket edeceğiz. Huzurumuzu her şeyin üzerinde göreceğiz. Saat 21:37 Ay- Chiron görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait planların değişebilir ya da ertelenebilir. Halletmen gereken önemli birvarsa, yardım alacaksın.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Iletişimde bugün parlak, canlı söz ve konuşmalar yerine, ciddiyetitercih edebilirsiniz. Ticaret, alım satım, yatırım gibi işleriniz varsa para konusunda bugün daha ihtiyatlı davranmalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve yeni projeler üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız fikirler de önemli sayılır.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp gidebilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli proje ortaklıkları ve yardımlaşmalar gündeme gelebilir.Kontrolcü duygularınıza gem vurmanız gerekmekte.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ilişkilerinizde, yakın çevrenizle iletişime dayalı konularda birtakım aksilikler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Büyüklerinizden tavsiye almayı ihmal etmeyin.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklar ve gündelik hayattaki sorumluluklar bugün de yakanızı bırakmaz. Hafta sonu olmasına rağmen siz yine çalışırsınız. Ev ortamındaki rutin işleri hallettikten sonra kendinizi şımartmaya vakit ayırın. Yaşadığınız hiçbir günün tekrarı yok bunu unutmayın. Kursların son sınavlarına hazırlanmak için kendinize izole bir alan yaratın.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>