Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi. Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var

Fedakar ve aranıldığı zaman borç alınabilen bulunmaz birarkadaşısınız. Size duyulan sevgiyle birlikte, çalışma temponuzla ayrıca saygı da fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız. Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor.

İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir davette olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. İçinizdeki garip, sebepsiz sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, sizi biraz zorlayabilir. Sakin davranmak kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekir. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü,sorunlarıyla mücadele etme arzumuzu işaret ediyor. Biz kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü,konularında akılcı düşünmenin, daha önce verilmiş kararları veya şu anki şartları yeniden gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Eğer hedefiniz büyükse o zaman yükselmek için sabırlı ve bilinçli olunuz. Zorluklar tabii ki olur. Ancak kişi kendinden ve yapacaklarından eminse bunlar kolaylıkla aşılabilir. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, değişim ve yenilenme arzumuzu işaret ediyor. Eğer işinizden memnun değilseniz ayrılmayı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelebilir. Kısa süreli bir etki olduğu için tabii ki önemli konularda iyi düşünmek gerekir. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başarıların konuşulurken hedeflerinde rasyonel davrandığın bir gün. Aşk için mücadele etmen gerekebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatını veya yurt dışı planlarını ilgilendiren konularda önemli gelişmeler mevcut.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. Ani değişikliklere karşı sakin kalmalısınız. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Bazı düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı harekete geçirecek olaylar olabilir. Biraz huzursuz ve tedirgin olabilirsiniz. Duygusal ve zihinsel geriliminizi kontrol altına almalısınız. Duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmanız gerekiyor.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda ailenizi düşünmek istemeyebilirsiniz. Başka insanlara göstereceğiniz yardım ve anlayış, üzerinizde stres yaratabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde yaşayacağınız Dolunay yaşamın çıtasını ne tarafa doğrulttuğunuzu size gösterecek. Artık herkesi korumaya çalışmaktansa, kendi bireyselliğinizi toplum önünde nasıl ifade edeceğinize bugün karar verirsiniz. Birden bire çıkan pek çok alternatif hayat yönünüzü değiştirebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 08"
Ay
Kova
20° 50' 23"
Merkür
Koç
17° 42' 46"
Venüs
Boğa
03° 16' 34"
Mars
Koç
01° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 20"
Satürn
Balık
16° 44' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 11"
Neptün
Balık
28° 57' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 46"
Lilith
Başak
23° 32' 34"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>