Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğe karşı gardınızı almış duruyorsunuz. Partnerinizin hiçbir baskısı yok, ama biliyorsunuz ki onun böyle bir isteği var. Baskıcı biri durumuna düşmek istemiyor.

Sizyaşamınızda kendinizi biraz gevşek görseniz de, bazı konulardaki katı prensipleriniz, birlikte çalıştığınız insanları sıkıyor. Dün yaptığınız görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alacaksınız.

Bir miras işinin uzadıkça uzaması canınız sıkıyor. Zaman geçtikçe varislerin çoğalmasından korkuyorsunuz. Kazancınız fena sayılmaz, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var.

Hakkında dolaşan söylentileri kulak ardı ediyorsunuz. Bu tavrı değiştirin. Çünkü her gün meraklılarınız artıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir akrabanızın etrafa kırıcı davranışları var. Sabırlı davrandığınız bu ilişkinizde, artık sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bunu bugün bir şekilde belirtmek istiyor, incitmeden nasıl yapacağınızı düşünüyorsunuz. Bir konuğunuz var, habersiz gelecek. Onunla bir tartışma yaşayacaksınız. Bu tartışmanın gerginliği bütün gün sürecek.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, mesleki ve ailevi konularda dengenin yerli yerine konulmasını gerektiriyor. Çünkü bir yana ağırlık versek, öbür taraf ihmal edilecek. Onun için dikkatli olalım. Şimdi, mesleki açıdan bu dolunay bir karar verişin işaretçisi olabilir. Kişi aktif olmak istediği, fazla sorumluluk nedeniyle yorulacağı işlere kalkışmak istemeyebilir. Kendine dönük düşünebilir. Sözgelimi home-ofis tarzı çalışma, işlerin evden yürütülmesi, sanatsal beceriler, eviyle yakından ilgilenmek, dekorasyon gibi. Bunları belirtmemin nedeni, öncelikle işinizden memnun musunuz, şu anda sorunlarınız var mı, kendinizi rahat ve güvende hissediyor musunuz? Çünkü bu soruları size Dolunay zaten soruyor. Bir memnuniyetsizlik varsa, kişi daha fazla evine yönelebilir, arayışta olabilir. Mars, bu Dolunayın yöneticisi olarak Başak burcunda ilerliyor ve Venüs ile kavuşum yapıyor. Çevremiz, eğitim hayatı, iş, girişim, organizasyon ve iletişime dayalı her şeyde ince eleyip sık dokumaya, analizde bulunmaya çağırıyor. Bu Dolunayda biz duruma bakacağız. Hem çevremizi hem işimizle ilgili konuları hem de ailevi meseleleri ölçüp tartmalıyız. Gerçekten ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Merkür-Terazi burcunda ve Dolunay ile karşıtlık oluşturacak. Evimizdeki iletişimin özünde fikir paylaşımı ve uyum etkili olurken, işimizle ilgili konuların da dikkatlice ele alınması, üzerinde düşünülmesi, analiz yapılması gerekiyor. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında ve etrafında olanlar son günlerde çok kafanı kurcalıyor ve bu durum ikili ilişkilerine de yansıyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yavaş ve sabırla çalışmak güzel işler çıkartır.Motivasyonunu düşürmek ancak ve ancak seni yavaşlatır. Nerede vazgeçmen gerektiğini iyi bilmelisin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sıkıştığınız işlerinizle ilgili üstlerinize fikir danışabilirsiniz. Parasal konularda ön göremediğiniz sorunlar olabilir. Öğlede sonra duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmayın.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili konularda sonuca ulaşabilirsiniz. Evliyseniz, kendinizi eşinizin ailesiyle ilgili olaylar içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Ay, yurt dışı yabancılar, seyahatlerinizi etkileyebilir. Fedakarlık yapacağınız ilişkilere açık olursunuz. Karşınızdakilerin naif tavırları sizi derinden etkileyebilir. Kendinizi bir anda aşık bulabilirsiniz. Bu aşk uzun zaman sürecek bir bilinmeze yelken açabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>