Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmalar aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık, karşılık alamamaktan çekiniyorsunuz. Birkaç güne kalmadan cesaretinizi toplayacaksınız.

Bugünlerde işlere daha sıkı sarılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bazıkonularında bir çalışma arkadaşınızla yaşadığınız çelişkileri bile, bugünlerde bir kenara atmanız gerekiyor.

Ödemesi yaklaştıkça uykularınızı kaçıran senetlerle aranızda artık sayılı günler kaldı. Ama hazırlanmış sayılırsınız. Önümüzdeki günlerde tahmin etmeyeceğiniz bir yerden para sevinciniz olacak.

Küçük bir şakanızla biraz incinmiş olan arkadaşınız, henüz gönlünü almadığınız için alınganlığını büyütüp kırgınlığa dönüştürmek üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırıyorsunuz. Hatalı seçimler ve inatçılık geçici de olsa bazı yalnızlıklar yaşamanıza neden oluyor. Sizi ilerde belki de büyük bir yalnızlığa götürecek olan özelliklerinizi gururla barındırıyorsunuz. Apartman toplantısı ya da benzeri bir küçük toplulukta yaşayacağınız bir olay uzun zaman belleğinizden çıkmayacak.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, düşündüklerinizi yazıya dökebileceğinizi gösteriyor. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler Ay-İkizler geçişlerinde dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Böylece bu yeniliği daha sonra ortaya koyarak başarılı olacaklarını düşünürler. Eğer canınız bir şeye sıkılıyorsa ve derdinizi kimseye anlatamıyorsanız benim tavsiyem bugün hislerinizi bir günceye veya bir kağıda dökün ve rahatlayın. Bu etki altında, kendinizi ve hayatı tanıma arzunuz bir hayli yoğunlaşacaktır. Ancak dışa karşı kendinizi kapatabilirsiniz. Duygularınızı, ilişkinizi, ailevi meseleleri iç gözlemde bulunarak algılamaya çalışırsınız. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, gerek ailemiz, gerek partnerimiz sanki söz birliğinde bulunmuş gibi üstümüze gelebilirler. Onların bizden beklentileriyle bizim yapmak istediklerimiz arasında dağlar kadar fark vardır. Bu da bizi yorar. Bu sıkışmışlık hissi, işimize yansır. Bütün sinirimizi oradan çıkarmaya çalışırız. Peki, ne yapmalıyız. Olumlu, ılımlı ve elden geldiğince sakin bir şekilde konuşmakta yarar var. Sizi nelerin üzdüğünü, neden sıkıldığınızı ve bu durumdan memnun olmadığınızı dile getiriniz. Üzerinizde baskı uygulanmasına izin vermeyiniz. Ancak pire için de yorgan yakmamak lazım. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende dengeler sağlam otururken bu, günlük hayatına da tesir edebilir. İç huzurunu yakalayabilirsin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer rekabetlerine gereksiz bir şekilde girmemelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karışıklıklara dikkat edin. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda dikkatli olmanızda fayda var.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile paylaşımlarınızda ve özel hayatınızda bazı fikirleriniz kolay kabul görmeyebilir. Siz olaylara şüpheli ve biraz da didikleyici bir tarzda yaklaşabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara karamsar açıdan bakabilir, ufak tefek anlaşmazlıkları büyütebilirsiniz. Aslında geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olduğu söylenebilir. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>