Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı bir yanıyla mantıklı düşünmenin işaretçisidir. Ancak sevdiklerimiz söz konusu olduğunda duygularımız öne çıkar. Duruma ve ortama göre bu ruh halimiz değişebilir. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Hayata bakış açınızı, inandıklarınızı, arzularınızı kendi içinizde gözden geçirmeniz anlamındadır. Evet belki çözümlenmemiş sorunlarınız mevcut ve hala önünüzü tam olarak görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak kendinize inanmalısınız. Saat 11:21 Ay-Terazi burcunda seyrine başlarken, her türlü ortaklıkta uyum, huzur ve adil paylaşımlara önem verirsiniz. Ayrıca kimlerle ilişkiniz olduğunu, nelere ihtiyaç duyduğunuzu bundan sonrası için hayatınızda neleri arzuladığınızı gözden geçirirsiniz. Problemlerin üstünü kapatmazsınız. Ancak negatif insanlardan, çözüm bulmayıp yokuşa sürenlerden uzak durmak istersiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevindirici bir haber ailenin bir araya gelmesini sağlayabilir. Duygularını kolay paylaşacaksın.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizle daha fazla ilgilenmek isteyeceğiniz sağlık, spor, diyet ve kişisel görünümünüzü ilgilendiren konularda önemli değişikliklere gitmek isteyebilir kendinizle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak sağlıkla ilgili şeyleri yapmak için beklememenizi fakat kendinizle ilgili değişim zamanında biraz daha beklemenizin iyi olacağını belirtmek isterim.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailenizle daha yakından ilgilenmek söz konusu olabilir. Sizi duygusal açıdan etkileyen konular da gündeme gelebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınız ya da rakiplerinizin size karşı cephe almış tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek bildiğiniz yolda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç?ler eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Yengeç?ler sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda aktif bir gündeminiz olabilir. Geçmişe dair olaylar, anı ve yaşantılar gündeminize gelebilir. Evinizde zaman geçirmekten zevk alabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra ilginizi daha çok ailenize kaydırabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gelgitleri abartmayın. Gezmek istiyorsanız ailenizdeki insanları da planlarınıza dahil etmelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren zihinsel faaliyetleriniz hızlanmakla birlikte konsantrasyonunuz azalacak. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Dikkatiniz değişik konulara dağılabilir. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlık çıkabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili bazı gelişmeler, bugün kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Ortak kullanılan parasal kaynaklar üzerinde gereğinden fazla düşünürseniz, karamsarlığa kapılıp herşeyi olduğundan çok daha kötü algılamaya başlayabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 35" R
Ay
İkizler
26° 13' 09" R
Merkür
Koç
24° 29' 47"
Venüs
Boğa
14° 00' 32"
Mars
Koç
07° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 11"
Satürn
Balık
17° 26' 35"
Uranüs
Boğa
22° 57' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 19"
Lilith
Başak
24° 30' 33"
True Node
Koç
15° 07' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>