Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Cesaret Gösteriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı daha dengeli ifade etmeye çalışmalısınız. İlişkinize verdiğiniz değeri doğru bir şekilde aktardığınız sürece sorun yaşamayacağınızı bilinmeli; bu, ilişkideki dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

İş ve kariyer alanında, bugün kafanızdaki projeleri gerçekleştirme konusunda sorun yaşamayacaksınız. Dilediğiniz gibi bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum kafanızı karıştırabilir, ancak üstesinden gelme şansınız oldukça yüksek.

Bugün, maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sorun olarak görmediğiniz bazı durumlar gündeme gelebilir. Herhangi bir aksaklık olsa da çözümleme şansınız var; elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal derinliğinizi keşfetmek için yalnız kalmayı deneyin. İçsel çatışmalarınızı anlamak için kendinize karşı dürüst olmalısınız. Sizi üzen ve kayıplara götüren konularda payınıza düşen bir şeyler olduğunu fark edeceksiniz. Güçlü sezgileriniz, bu dönemde size rehberlik edebilir.

1 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı ifade etmek konusunda daha cesur olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin ve içsel bir bağ kurmak isteyebilirsiniz. Ancak karşı tarafın duygularını da hesaba katmayı unutmayın. İş hayatınızda ise sizi motive eden ve ilerlemenizi sağlayan projelere odaklanabilirsiniz. Kendinize güvenerek hareket etmeye devam edin.

1 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade etme konusunda yeni yollar deneyeceksin. İçini tedirgin eden konuları çözümleme cesareti göstermen, uzun vadede kazanımlar elde etmene vesile olabilir. Evlenme kararı alan bir Akrep burcuysan, ailendeki bazı bireylerin kararlarında tam anlamıyla yanında olmadıklarını düşünebilirsin.

1 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde bazı pürüzler çıkabilir. Bunları çözmeye çalışırken hallolan sorunları gündeme getirmek yerine bugünkü şartlarınızı değerlendirmelisiniz. Dengenizi kaybetmediğinizde, denginiz olanı da koruyabilirsiniz.

1 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

1 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığını alabilirsiniz. İş konusundaki başarılarınızın sınanması sizin de limitlerinizi görmenizde büyük yardımcı rol üstlenebilir.

1 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorun çıkartabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Biraz olsun kendinizi dinlemeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşama olasılığınızı en aza indirmeyi başaracaksınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

1 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünkü transitler iletişimin sorunları çözmede yardımcı olacağı hissini uyandırıyor. İletişim, düşüncelerinizi düzenlemenize de yardımcı olabilir veya düşüncelerinizi organize etmek özellikle değerli görünebilir. Bugünkü Güneş-Merkür hizalaması, ruhsal alanınızda gerçekleşiyor, bu yüzden özel bir konuyu ifade etme ve netleştirme zamanı. Son olayları veya fikirleri analiz etme ve işleme eğilimindesiniz; aklınıza gelen fikirler son derece önemli olabilir. Ortaya çıkan açıklayıcı konuşmalar veya detaylar bir tür dönüm noktasını tetikleyebilir. Bugün aklınızda çok şey var! Önceden ifade etmesi veya anlaması zor olan bir konuyu, daha iyi rasyonelleştirme yeteneğine sahipsiniz. Özel dünyanıza biraz kapılmış olsanız da, Ay, gün boyu bağlı olduğunuz güneş on birinci evinizde olacak ve sosyal işleriniz zihninizde ve kalbinize yakın olabilir.

1 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı durumlarda kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol denemelisin. Gücünü toplaman, çakralarını açman ve içsel gözlem yapman gerekli. Bunun için doğaya çık, hayvan ve bitkilerin ihtiyacını karşıla… Evrenin eşsiz gücü sana akıyor, bu sayede başarılı ve doyumlu bir hayat yaratıyorsun. Bunun için gerekli bütün unsurlar şimdi hayatına geliyor. Evrenin sana verdiği gücü, lütfen kontrol et. Hayatına kargaşa gelirse bile, lütfen o anlarda sakin kalmayı deneyebilir misin?

1 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

1 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenize, arkadaşlarınızla beraber ortak fikir yürütebilirsiniz ve eğitim, seyahat konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kafanızın içindekileri gerçekleştirme konusunda ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve zihinsel olarak rahatlamanın yollarını aramalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz; her şeyin daha iyiye gitme ihtimali mevcut.

1 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>