Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Başarılı Bir Portre Çiziyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Akrep burcu bugün, aşk hayatınızdaki ufak sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek durumlardan uzak durmanız önemli. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunuzu hatırlayın; sabırlı olmalısınız.

İş ve kariyer alanında, bugün bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunların üstesinden gelme şansınız oldukça yüksek. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı unutmayın ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Güzel gelişmeler sizi bekliyor.

Bugün, parasal konularda lehinize hareket etme olasılığınız yüksek. Aksaklıkları tamamen ortadan kaldırmayı başaracaksınız; ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin bir nedeni olduğunu düşünürken bu nedene takılı kalmamalısınız. Yaşamdan edindikleriniz, onları uyguladığınızda size etki edecektir. Bazı yerleri ve insanları yeniden görmekle ilgili bazı planlar yapabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha derinden hissedebilirsiniz. İçinizdeki tutkuyu ve kararlılığı dış dünyaya yansıtabilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Ancak, ani tepkiler vermekten kaçınmalı ve duygusal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, sağlam temellere dayalı bağlar kurabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan yarım kaldığını düşündüğün bir konuyu bugün konuşmak istiyorsun. Geleceğin ile alakalı bu konu ilişkinde belirleyici rol oynayabilir. Mesleğinde başarılı bir portre çiziyorsun. Önüne çıkan oldukça iyi şartlardakiteklifini değerlendirebilirsin. Fakat şimdiki çalışma arkadaşlarını bırakamıyorsun.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olarak desteklendiğiniz ya da destekleneceğiniz konular gündeme gelebilir. Bunu daha da önce yaşayıp olumsuz neticeler aldıysanız, karar vermek için acele etmeyin. İyi bir planlama, uygun bir zemin ve yeterli şartları sağlamak önemli olacaktır; günün ikinci yarısında bu konuda daha hızlı adımlar atabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri üzerinizde bir bıkkınlık hissi olsa da öğlene doğru enerjik ve keyifli olmaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşma noktasında daha rahat olacaksınız. Bakış açınızı genişletecek, değiştirecek kişilerle tanışabilir, ilginç deneyimler yaşayabilirsiniz. Manevi konular öncelik kazanabilir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınamaz pahalı bir şey almak niyetindeyseniz ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. Mesleki konularda etrafınızdaki atışmaların ortasında kalmamaya çalışın.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hakimiyetinizi kuramadığınız durumlarda aile üyeleriyle karşı karşıya gelmemelisiniz. Herkesin sınırının ve kuralının olduğu bir noktada daha fazla direnç göstermemelisiniz. Kendi hakimiyetiniz için öncelikle kendi hayatınızın ve seçeneklerinizin olması için çalışın.

25 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında, sevgili Akrep, işbirliği yapmak ve fikir paylaşmak için harika bir zamandasınız. Sosyal hayatınız canlanıyor ve güzel bir sohbet veya bilgi akışı sizin için faydalı olabilir. En iyi sonuçlar için bir partner veya arkadaşla ilgili olasılıklara ve yapıcı değişikliklere açık olmayı hedefleyin. Bugün kendinizi daha spontane ve yaratıcı bir şekilde ifade etme eğilimindesiniz. Nitekim, günün ilerleyen saatlerinde düşünceleriniz biraz zorlanabilir. Zihninizi yeni seçeneklere açabilir ancak bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir. Özellikle arkadaşlar yanlış anlaşılmalar mümkündür. İnsanların sınırlarını aşması veya fazla vaatlerde bulunması olasıdır. En iyi sonuçlar için dinlenin ve düşünün!

25 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrep burcu aşık olma, evlenme teklifi alma ya da var olan aşk da seviye atlama gibi olaylar bugün seni bekliyor. Duygularını dengelemeye ihtiyacın var. Sosyal etkinlik davetlerine katılabilirsin. Güzel organizasyonlar var etrafında. Bugün yaşayacağın şeylerden sonra, duygusal, romantik, meraklı, düşünceye dalmış bir romantiğe dönüşebilirsin. Hayatında mantık ve disiplin içinde olursan eğer liderlik senin oluyor.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün özgür hissedebilirsiniz ve seyahat, eğitim, hukuksal konularda bazı sürtüşmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmiyorsanız, ani kararlar vermeyin. Yeni bir ilişkiye başlamak için bir süre daha beklemeniz doğru olacaktır. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlamaktan kaçının. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz

25 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>