Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İçini Rahatlatacak Sebepler Buluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Akrep burcu bugün aşk hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı daha net ifade edebilmeniz, bu zorlukları aşmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı açıkça ifade etmeniz gereken bir süreçtesiniz; bu, ilişkinizin sağlığı açısından önem taşımaktadır.

İş ve kariyer alanında, bugün daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece, sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz azalacaktır. Odaklanmanız gereken bir gün; dikkatli planlama ile başarıya ulaşabilirsiniz.

Bugün, maddi anlamda kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Gereksiz harcamalar yapmanız, durumu daha karmaşık hale getirebilir. Bilinçli bir yaklaşım benimsemek, finansal durumunuzu dengede tutmanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı daha yapıcı olmalısınız. Bunu çevreden beklemenin olumsuz sonuçlarıyla daha fazla karşılaşmamak için bugün ilişkilere ve kendinize olan bakış açınızı birbirinden ayırın. Sınır koymak ve netlik, kırmak değildir. Egoya dayalı çatışmalardan uzak durun ve yapıcı bir yaklaşım benimseyin.

29 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duyduğunuz haberler sizi şaşırtabilir ve kafanızın karışmasına sebep olabilir. Bu durumda sakin kalmaya, tepkilerinizi kontrol etmeye özen göstermenizde fayda var. Özellikle yakın çevrenizle iletişiminizde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Duygusal anlamda da dengede kalmaya çalışın ve duygularınızı dengelemek için kendinize zaman ayırın.

29 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata dair yaptığın planların bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Bu insanları tespit edip hayatından çıkarmak istiyorsun. Hayalci olmamalısın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinin sana haber vermeden adına aldığı kararlar seni gerginleştirebilir. Fakat onun bir art niyeti olmadığını bilmen içini rahatlatıyor.

29 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konularla yüzleşebilir ve ruhsal yenilenme yaşayabilirsiniz. Yalnız zamanlarınızda kişisel bakım ve yeteneklerinizi ön planda tutabilir, ilişkilerde bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Sağlık açısından böbrekler ve boşaltım sistemi konularına dikkat etmeli, mevcut rutinlerinizi sürdürmelisiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük yarısında oldukça kararlı ve odaklı olabilirsiniz. Öğleden sonra gruplar ve arkadaşlar içinde sizi meşguldu hem konular olabilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Entelektüel olarak merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi olmak istediğiniz noktadan farklı bir yere götürmemelisiniz. Bugün bir karar alarak sizi oraya ulaştırmayacak her şeyden vazgeçebilirsiniz. “İleri” tuşunuzu hatırlamak ve kullanmaya başlamak için ideal bir gündesiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, kendinizle barışık hissetmek ve hayatınıza istediğiniz şeyleri çekmek için güçlü bir döngüdesiniz. Duygularınızı daha serbestçe ifade ediyor ve kendinizi şımartmaya veya keyif almaya daha yatkın hissediyorsunuz. Ayrıca, bu günlerde neyi ve kimi sevdiğiniz konusunda daha net oluyorsunuz. Bugün özellikle para meseleleri, kaynaklar veile ilgili konularda ya da uzun süredir devam eden ve sizi zorlayan bir sorunu, en iyi şekilde nasıl ele alacağınıza dair, planlama ve strateji geliştirmek tatmin edici olabilir. İçgörüler, çeşitli konuşmalar yoluyla veya rüyalar aracılığıyla gelebilir. Aslında, rüya dünyanız şu anda özellikle aktif ve anlamlı.

29 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekim etki alanın şu an aşk konularına çok açık ve diğer varlıkları etkileme gücüne de sahipsin. Güzel birya da hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin. Aşk vehayatında her zaman doğru enerjiyi kendine çekiyorsun. Bunu sezgilerin sayesinde başarıyorsun aslında. Lütfen istediğini veya reddettiğini evrene olumlu bir dille anlat.

29 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

29 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hemhem de aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu. Son derece aktif bir sosyal hayatınız olabilir ve çok hoş organizasyonlara katılabilirsiniz. Tanıştığınız kişilerle aranızdaki ilişkilerin sıcak olması, yeni fırsatların çıkmasına neden olabilir. İşinizle ilgili sürpriz kazanç ve kayıplar yaşayabilirsiniz. Sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın, kendinize düşünmek için zaman tanımaya çalışın. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir.

29 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>