Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arkadaşının Güvenini Kazanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, dış koşulların ilişkiniz üzerinde belirleyici olmasına izin vermemelisiniz. Doğru bulduğunuz adımları atmaya devam edin. Daha olgun ve sağduyulu yaklaşımlar sergilemek, ilişkinizi güçlendirecek. Duygusal dengeyi korumak için çaba göstermelisiniz.

Bugünyaşamınızda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumun üstesinden gelme şansınız olduğunu unutmayın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan çekinmeyin. Çabalarınızın karşılığını almanız için sabırlı olmalısınız; her şey istediğiniz gibi gelişebilir.

Bugün maddi konularda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelme yeteneğiniz var. Ödemelerle ilgili yaşadığınız sıkıntılar zamanla azalacak; bu nedenle biraz daha sabırlı olmalısınız. Maddi durumunuzu düzeltmek için doğru adımları atmayı ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizdeki işlerin sıklığı ve yoğunluğu verimli çalışmanızı engelleyebilir. Doğru bir planlama yapmak için öncelik sıralaması yapmanız gerekebilir. Bunu yaparken sizin için gerekli ya da verimli olmayan konuları da ayıklamaksınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için iletişim konularına odaklanmanız gerekebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeye çalışın. İletişimde açık olmak sizi anlaşılmaz veya yanlış anlaşılmaz durumlardan koruyabilir. Aynı zamanda çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Olumlu iletişim kurmak hem ilişkilerinizi güçlendirecek hem de bugün sorunları daha kolay çözmenizi sağlayacaktır. Hayırlı günler!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşayan bir Akrep burcuysan odanı kendi istediğin şekilde düzenleyebilirsin. Bu davranışın başlarda tepki çekse de daha sonra bu fikre sıcak bakılıyor. Yakın bir arkadaşının evliliği ile ilgili problemlerin çıktığı haberini alıyorsun. Akşam onu arayıp halini hatırını sorabilirsin. Bu davranışın onun güvenini kazanmanı sağlıyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki işlerin sıklığı ve yoğunluğu verimli çalışmanızı engelleyebilir. Doğru bir planlama yapmak için öncelik sıralaması yapmanız gerekebilir. Bunu yaparken sizin için gerekli ya da verimli olmayan konuları da ayıklamalısınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gösterme noktasında oldukça şanslısınız. Yaratıcı bir alanda başkalarından destek görmeniz kolay olacak.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde liner bir yol olmadığını görmek sizi rahatlatacak hem de bolluk bereket içerisinde hissettirecektir. Kendinizi güvenceleme ihtiyacını minimuma indirmelisiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir duygunun yerine başka bir duygu koymamalısınız. Kendinize bu hayatta her şeyi yaşayabileceğinizi ve bunun hep bir deneyim getireceğini anlatın. Hislerinizi bastırmadığınız ve bunları gerçeklerden ayırmadığınız bir gün olsun.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, Venüs 17 Ekim'e kadar burcunuzda ilerlerken; ihtiyaçlarınıza, arzularınıza ve isteklerinize daha güçlü bir odaklanma gerçekleşebilir. Aynı zamanda sadece bir şeyler özlemiyor, bunlar için çalışmaya da hazırlanıyorsunuz. İyi bir enerji yayıyorsunuz ve olumlu geri bildirimler çekiyorsunuz. Venüs Akrep burcundayken sıcaklığınızı, cazibenizi ve kişisel çekiciliğinizi artırıyor, ancak aynı zamanda kendinizi kabul etme sürecini geliştirmek için de harika bir zaman. Yine de, bugün kişisel planlarınızı takip etme konusunda kararsız olabilirsiniz çünkü biraz, ekstra dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bir yanınız tanıdık konforları özlüyor. Mantığınıza mümkün olduğunca başvurun ve başka bir yerde her şeyin daha iyi olduğunu düşünme tuzağına düşmeyin. Çok yüksek beklentiler şu anda size fayda sağlamayabilir. Bugün cesur veya büyük adımlar atmaktan kaçının.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Depresyona girmemek için ve de zihinsel ve ruhsal rahatlama yaşamak için nefes çalışmaları yapmalısın, derin derin nefes alıp vermelisin.  Daha çok doğada vakit geçirmelisin. Hayvanları ve bitkileri sev, onları her zaman besle. Bir konuyu çok fazla düşünüyorsun, ruhunu ve zihnini arındır. Yaşadığın sağlık sorunlarında beden, akıl ve ruh sağlığın hep ön planda, buna dikkat etmelisin. Sana çok güzel ve yeni kapılar açılıyor. Bolluk, huzur, bereket ve aşk sana akıyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep, bugünve kariyerle ilgili sorunlar tatlıya bağlanabilir. Kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Gününüz harika geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızın tüm sorumluluklarını üstlenerek, kararlarınızı kendiniz vermek istediğiniz bir devredesiniz. Duygusallığa pek yer vermediğiniz ve enerji harcamak istemediğiniz bu devrede, mantık daha fazlabaşında. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Bir dostunuz kefil olmanız istenecek. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>