Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlarının Arkasındasın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, Akrep burcu aşk ve ilişki hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı daha dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. İlişkinize verdiğiniz değeri doğru şekilde aktardığınız sürece sorun yaşamayacağınızı bilmelisiniz.

İş ve kariyer alanında, Akrep burcu bugün kafanızdaki projeleri gerçekleştirme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. İçinde bulunduğunuz durum kafa karıştırıcı olabilir; ancak, bunun üstesinden gelme yeteneğine sahipsiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sorun olarak görmediğiniz bazı konular gündeme gelebilir. Herhangi bir aksaklık yaşanabilir; fakat çözüm bulma şansınız var. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan şanslı bir döneme giriyorsunuz; yeni arkadaşlıklar ve ortaklıklar kurarak keyifli zamanlar geçirebilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Seçici olmak, mutluluğunuzu ve özgüveninizi artırabilir. Kazanç açısından da şanslısınız; bu fırsatı iyi bir çalışma ile değerlendirin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızı daha derinden hissedeceğiniz ve içsel dünyanıza odaklanacağınız bir gün olabilir. Kendinizi daha iyi anlamak ve iç huzurunuzu bulmak için zaman ayırmak faydalı olacaktır. Ayrıca, başkalarıyla iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Özel ilişkilerde samimiyet ve dürüstlük ön planda olmalı. Bugün, kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırarak ruhsal dinginliğinizi sağlayabilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Eylül ayının son günü. İş yerinde ortaya koyduğun projelerin ile dikkat çekiyorsun. Rutinlerine dair verdiğin kararlarda daha cesur davranıyorsun. Ailen ile aranda iletişim anlamında kopukluk olabilir. Bu durumu telafi etmek için onlara daha çok vakit ayırabilirsin. Onlara karşı bu derece özverili olman takdir alıyor.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel cazibeniz ve çekiciliğiniz artacak, kendinizi daha karizmatik ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Sağlık ve yaşam tarzınıza özen göstermek, uzun vadede olumlu sonuçlar getirecek. Yoğun sosyal etkileşimler ve sırların açığa çıkması, olayları dikkatli analiz etmenizi gerektirecek.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar çıkabilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler etrafınızdakilerin düşüncesini fazla önemseyen grupta olabilirsiniz. Çevrenizi önemseyin fakat sizi ve yapmak istediklerinizi kısıtlıyorsa problem teşkil eder.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ummadığınız durumların bir gün ortaya çıkmasını değil bunları ummayı ve gerçekleştirmek için çabalamayı düşünmelisiniz. Duygusal, ticari, ailevi tüm kararlarınızda kendinizin arkasında durun. En çok buna ihtiyacınız olduğunuzu yaşamaya olanak tanıdığınızda görebilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün duygusal ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeniz her zamankinden biraz daha kolay olabilir. Aynı zamanda sizi yoran bir şeyi geride bırakabilirsiniz. Mars-Satürn transitinin devreye girmesiyle birlikte, motivasyonunuz artıyor ve işleri adım adım ele alırsanız ilerleme kaydedebileceğinizi fark ediyorsunuz. Zamanınızı, garanti gördüğünüz bir şeye emek harcayarak geçirmek en iyisi. Çok fazla düşünmeden, yeni bir şeye atlama zamanı değil. Bunun yerine, bir beceriyi geliştirmek, bir zanaatı mükemmelleştirmek veya kalpten gelen bir projeye ya da girişime enerji harcamak için iyi bir gün. Bu dönem strateji uygulamak ve öz disiplin geliştirmek için oldukça uygun.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şeyin zaman olduğunu unutma sakın. Onu boşa harcama ve lütfen zamanını iyi yönetmeye bak. İşine, ailene, aşkına veya kendine vakit ayırmalısın. Tüm yaraların da ilacı zamandır bunu daima hatırla. Sana verilen kısıtlı bir zaman var ise, onu çok güzel kullanmalısın. Eğer bunu başarırsan sağlık, para ve aşk sana akarak geliyor bugün.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileme yolunu seçin. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz. Bugün bütün dikkatinizi işinize yöneltebilir, ne yaptığınızı, neler istediğinizi ve neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak, yine de bu durum sizi pek huzursuz etmeyecek. Fakat, çok farklı duygu ve istekler duyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik meydana gelen gelişmeler size itici güç verecek.

30 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>