Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek pürüzlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin her açıdan belirleyici olma ihtimali var. İstenmeyen bütün sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşabileceği bir gün.

Daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Daha sağlam adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha tutumlu olmanız gerekiyor. Harcamalar konusunda tedbirsiz davrandığınız sürece her şey karmaşık olabilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde olup bitenlere nasıl tepki verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugüne kadar sizi memnun etmeyen durumların başka zamanlarda yeniden karşınıza çıkması bu tepkilerle ilgili olabilir. Hayatınızda tekrarlanan konuların iyilik ve güzellik üzerine olması için bunun dışında kalan alışkanlıklarınızı revize etmelisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda derin düşüncelere dalmak ve kendinizi daha fazla izole etmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde güven duygusu ön planda olacak, güvendiğiniz kişilerle daha fazla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Ayrıca, finansal konulara da daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Planlı bir şekilde harcamalarınızı kontrol etmek ve geleceğe dair mali hedeflerinizi gözden geçirmek önemli olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirmek için spor veya meditasyon gibi aktivitelere zaman ayırmanız da faydalı olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinden uzakta yaşayan Akrep burcuysan, güzel haberler alabilirsin. Çektiğiniz zorluklarının sefasını sürme zamanı geliyor. Eğitim hayatı devam eden Akrep burcuysan, farklı bir dil öğrenmek için kurslar araştırmaya başlıyorsun. Kendine yatırım yapmaya özen gösteriyorsun.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda önünüzü görmek isteyebilirsiniz. Bir kitabı okumaya sonundan başlarsanız öncesinde olacaklara karşı önyargılarınız ya da farklı fikirleriniz olabilir. Buradan yola çıkarak yaptığınız her işin, geçtiğiniz her aşamanın size katacaklarını benimseyerek ilerlemeye çalışmalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir. Sabır gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçmişte yaşadığın mevzuları aklına getirebilirsin. Bir anda daha önceden başına gelenler aklına gelebilir. Gireceğin bu nostaljik havanın seni üzmemesine dikkat etmelisin.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün biraz huzur veren bir enerji getiriyor. Bugün bazen odaklanmak zor olabilir ancak gereksiz dikkat dağıtıcı şeyleri engellemeniz iyi olur. Söylenen bir şeyle, gereksiz eleştirilerle veya istenmeyen tavsiyelerle zorluk yaşayabilirsiniz ancak sorunları çözme ve ilişkilerinizi geliştirme fırsatları da olabilir. Geçmişle barışmanın yollarını arayın veya eski sorunlara yaklaşmanın yeni yolları üzerinde çalışın. Bugün odak noktası siz, planlarınız ve duygusal ihtiyaçlarınız oluyor. Bazı olası sinirliliklerin yanı sıra, ilgi alanlarınızın peşinden gitmek çekici olabilir. Yine de anlık tatmin peşinde koşmamak en iyisidir. Bunun yerine düşünmek faydalı olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşabilir. Geçmişi şifalandır ki gelecekteki mutluluk fırsatlarını lütfen kaçırma. Geçmişi arkanda bırak ve andaki mutlulukları yaşa. Çünkü anda mutluluk vardır.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için hızlı hareket etmek istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte. Hedeflerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir gün. Ayrıca, ortaklaşa kararlar konusunda da ılımlı olmaya çalışın.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızın tüm sorumluluklarını üstlenerek, kararlarınızı kendiniz vermek istediğiniz bir devredesiniz. Duygusallığa pek yer vermediğiniz ve enerji harcamak istemediğiniz bu devrede, mantık daha fazlabaşında. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Bir dostunuz kefil olmanız istenecek. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>