Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Yapılandırmak istediğiniz çalışmalarınız için de uygun süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaklaşımlarınızı ve davranış kalıplarınızı gözden geçirin. Farklı karşılıklar almak istiyorsanız, gündeminizin değişmesi gerektiğine inanıyorsanız buna uygun hareket etmelisiniz. Kendinize yönelin ve her şeyin burada başladığını kabullenin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz, Akrep. İçsel dünyanızda derin bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizi ve duygusal bağlarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. İçsel araştırmalar yapmak ve duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Ayrıca, bugün gerçekçi olmayan beklentilerden kaçınmanız da önemlidir. Daha somut ve pratik bir yaklaşım benimsemek, size ilerlemede yardımcı olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmak da ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinizi duygusal olarak destekleyen aktivitelere yönelmek, gününüzü daha dengeli ve huzurlu geçirmenizi sağlayabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, müşterilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendi işini kurmak istiyorsan, piyasa araştırmasını çok iyi yapman gerektiğini anlayacaksın. Evli olanlardansan, eşinin yapacağı sürprize çok sevineceksin. Gün içinde kendine vakit ayırarak, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

"Anlayış" kelime anlamı olarak karşılıklı anlama demektir. Dolayısıyla sadece tek taraflı olması beklenemez. Bugün bu konuya kafa yorabilir, tek taraflı olan durumları tespit ederek muhatabınızla görüşüp çözüm yolu arayabilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kadınlardan alacağınız destekler var. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuları inşa etmek isteyebilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yeni boyutlar kazanabilir Bu gelişmelerin iyi ya da kötü olması sizin olaylara göstereceğiniz tutum ile doğru orantılı olabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla konuşurken daha net olman gerekebilir bugün. Kendini daha iyi ifade etmen ve derdini tam olarak dile getirmen gerekecek. Yoksa yanlış anlaşılmalara fırsat çıkarabilirsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün iletişim ve bağlantı için iyi bir gün. Şu anda bilgi, haber veya önemli bir proje yoluyla bir avantaj elde edebilir, karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki geliştirebilirsiniz. Başkalarını desteklediğiniz ve güçlendirdiğiniz için işbirliği biraz daha derinleşir ve onlar da bu iyiliğin karşılığını verirler. Bugün ilerleyen saatlerde odak noktanız geçici olarak değişebilir ve enerji seviyeleriniz muhtemelen düşecektir. Bu geçicidir ama aynı zamanda manevi ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için maddi uğraşlara ara vermeniz gerektiğinin de bir mesajıdır. Devam etmeden önce bir sorunun çözülmesi gerekiyor olabilir veya bir konu hakkındaki duygularınızı çözmeniz gerekiyor olabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımlar konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Aksaklıklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyden önce kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Ayrıca, bulunduğunuz ortamlarda da gözlerin sizin üzerinize dönme ihtimali var.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Aile içinde önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, arkadaş davetlerine katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kalbi boş olanlar yıldırım aşklar yaşayabilirler. Mesleğinizle ilgili parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak.

31 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>