Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sonuç Odaklısın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi duygusal olarak gergin hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum bir hayli karmaşık görünebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi daha net ifade edebildiğiniz sürece herhangi bi sorunla karşılaşmayacaksınız.

Adım atma noktasında beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi her açıdan güçlü tutmak isteyeceksiniz. Çalışmalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmaya çalışın. Kontrolün tamamen elinizde bulunması gerekmekte.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini iyi biliyorsunuz. Daha sabırlı olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda huzuru ve dengeyi arayış içindesiniz. Kapanış yapmanız gereken bazı konular veya gizli duygularla yüzleşme fırsatları olabilir. Bazı insanların yük olduğunu fark ettiğinizde onları bir kenarda bırakmaya direnmeyin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı daha açık ve net ifade etmeniz gerekebilir. İletişim konusunda daha dürüst ve samimi olmaya çalışın. Ayrıca, içsel dünyanıza yönelmek ve ruhsal dengeyi sağlamak için zaman ayırmak faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Ufak tefek aksilikler sizi yıldırmasın, olumlu ve yapıcı düşüncelerinizle her durumu lehinize çevirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırdeğiştirmek isteyen Akrep burcuysan, alacağın güzel birteklifiyle hayatında beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyorsun. Evli Akrep burcuysan, evliliğinde birtakım problemler yaşayabilirsin. Sorunlarınızı deyim yerindeyse halının altına süpürerek görmezden gelmek istemeyeceksin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerine koyarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Rutinlerin katkı sağlamadığı noktaya eriştiğinizde sizi herhangi bir şeyin durduramayacağını bilirsiniz. Öneri ve destek almak, kimden aldığınıza bağlı olarak işinize yarayabilir; kariyer planlarınızı duyurmakta daha seçici olun.  

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tam olarak göremediğiniz konular ya da geçmişten kalan bir durum sizi daha fazla meşgul edebilir. Duygusal alanda daha sakin düşünmeye ihtiyacınız var.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zar zor üzüntüsünü ya da duygularını gösterebilen biri olduğunuz için yanında rahat hissettiğiniz kişilerin varlığına çokça ihtiyacınız olabiliyor.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belli etmemeye, bastırmaya çalıştığınız her şeyin daha da çok görüleceğini unutmamalısınız. En çok sizin farkında olacağınız bu sorunları artık olduğu yerde bırakmalısınız. Ekonomik kaygılarınız sizi geriye düşürüyorsa artık hakkınızı aramanın, kendiniz için alternatif çözümler üretmenin zamanı geldi demektir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün konsantrasyon, odaklanma ve üretkenlik için güçlü bir enerji sizinle. Bir konuyu derinlemesine araştırmaktan büyük bir keyif alabilirsiniz. Perde arkasında çok şey oluyor olabilir ve bu sebeple heyecanlısınız. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, harekete geçmeden önce dürtülerinizin biraz törpülenmesi gerekebilir. Kendinizi veya son kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Bazı küçük ikilemler veya zor kararlar olabilir. Gün; kariyerinizi, hedeflerinizi ve hayatınızdaki önemli kişileri odağınıza alıyor. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmakla meşgul olduğunuz veya ilişkileri daha ciddiye aldığınız bir döneme giriyorsunuz. Yaratıcı açıdansa normalde olduğunuz kadar üretken olmayabilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş motivasyonunuzun, olumlu günlerinden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve kıskanç günlerinizden biri. Çekiciliğiniz ve cazibeniz mükemmel.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili süreçlerde bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinize tepkisel davranmanıza neden olabilir. Karşılıklı yalnız anlaşılmalar ve siz olayları duygusal bir şekilde algılamanız yüzünden istediğiniz performansa geç ulaşacaksınız. Mantıklı olun.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 41" R
Ay
Yengeç
23° 48' 41" R
Merkür
Akrep
15° 24' 49" R
Venüs
Yay
07° 09' 43" R
Mars
Yengeç
25° 38' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 29"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 12"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:48

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>