Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eskisi Gibi Değilsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Beklenmedik adımlar arabilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden de doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Koşullar değişim gösterecek olsa da mutlaka ayak uydurmaya çalışın.

Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Doğru noktalara odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik beklentilerinizin gerçekleşmemesi motivasyonunuzu düşürmemelidir. Elinizden geleni yapmaya, emeğinizin karşılığını almanın başka yollarını bulmaya odaklanın. Bazen sadece birkaç adım daha atmanız yeterli gelebilir; anlık öfke ve duygu değişimleriyle yolunuzu kaybetmeyin.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. İletişimde açık olmaya çalışın ve karşınızdakine duygularınızı net bir şekilde ifade edin. İş hayatınızda ise odaklanmanızı gerektiren önemli konuları ertelememeye özen gösterin. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün sizin için faydalı olacaktır. Hayatınızda dengeyi korumayı unutmayın. Umarım gününüz güzel geçer!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici olarak çalışan Akrep burcuysan, ekibinde dağınık kişiler olduğunu fark ediyorsun. Bu kişilere karşı artık eskisi kadar yumuşak olmayacaksın. Herkesin sorumluluğunu doğru bir biçimde yerine getirmesini istiyorsun. İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinle yaşadığın olayları fazla büyütüyor olabilirsin.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili bazı yenilikler yapmanız gerekebilir. Karar alırken uzun vadeli düşünmediğiniz ya da bir sebepten sürdüremediğiniz fikirleri daha doğru değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Çok çabaya rağmen bir kazanım sağlamayan konulardan sıyrılmanızda fayda var.  

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda etkin olabilirsiniz. Gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz bir olayı yönlendirmek isteyebilirsiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için çaba göstermeniz gerekebilir.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamda sizden gelen bazı eksiklikleri akıcı üslubunuz ile kontrol altına alabileceksiniz hatta kafa karışıklığı yaratabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını ve mantığını dengede tutmak senin için zor olabilir. Baktığın her şeyde hislerine göre hareket etmek isteyeceksin. Ancak mantıklı kararlar almak için dikkatli olman gerekecek. Her şeyi duygularınla çözemezsin bugün.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün aceleci bir zihne sahipsiniz. Kendinize karşı yumuşak ve başkalarına karşı alçakgönüllü olmayı hedefleyin, çünkü bugün belki de en çok bire bir ortamlarda belirgin olan, yararsız eleştirilere veya sertliğe yol açabilir. Bazı kopukluklar olsa da görevlerinizin, rutinlerinizin ve işinizin tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Sorunları çözmek memnuniyet verici olabilir. Gün, destek veya ilgi çekmenize yardımcı olur ve ihtiyacınız olan bilgiyi bulmanızı nispeten kolaylaştırır. Bir yanlış anlaşılma veya şüphe artık mutlu sonuçlarla ortadan kalkabilir. Sorunlu alanlara, ev işlerine ve günlük rutinlere özellikle dikkat ederek daha güçlü bir amaç duygusu kazanabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi bir çok konuda şaşırtıyor. Olumlu ve hareketli bir gün.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Sağlık, özel hayat ve finansal alanda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Venüs, aşk ilişkilerinizde özgür ve kendi doğrularınızla hareket etmenizi sağlayacak. Düşüncelerinizin doğruluğunu kanıtlamak zorunda kalmak istemiyor ve bireysel davranışlara yöneliyorsunuz. Bazı kişilere marjinal gelebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>