Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çabalıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz.

Daha temkinli olmalısınız. Mesleki olarak toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Başarıya odaklanmak için uygun zamandasınız.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilmek güven verir. Ancak bu durum sizin aynı bilgide, aynı noktada saplanıp kalmanıza neden oluyorsa bir noktadan sonra sadece sorun verebilir. Yeni deneyimler ve keşifler için araştırmalar yapmak, sosyal ve mesleki eğitimlere yönelmek için uygun bir gündesiniz; güven sınırınızı genişletin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal konularda derin düşüncelere dalmak ya da ilişkilerde daha derin ve anlamlı bağlar kurmak isteyebilirsiniz. Sadece kendi iç dünyanıza odaklanmak yerine, çevrenizdeki insanlarla da iletişim halinde olmaya özen göstermelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için ideal bir zaman olabilir. İyi bir denge kurarak bugünü daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Enerjinizi keyifli ve yapıcı aktivitelere yönlendirmeniz tavsiye edilir. Umarım bugün için pozitif ve etkili bir gün geçirirsiniz!

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek için para biriktirmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Daha fazla birikim yapmak için kendine ekaramak isteyebilirsin. Şimdi olmasa bile gelecekte rahat bir hayat sürmek istiyorsun. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, gittiğin bir mekânda tesadüfen eski sevgilinle karşılaşabilirsin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürece fazlaca ve gereksiz bir şekilde kafa yorduğunuzda sonuçtan uzaklaşabilirsiniz. Sorumluluk almak hayatınız boyunca karşınıza çıkacak bir konu olduğu için, bununla barışmalısınız. Bugün gündelik akışınız için yeni bir planlama yapabilir, sağlığınız veakışınızı sekteye uğratmayacak yeni bir düzen kurabilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha fazla yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirmek adına yeni insanlarla ve çevreleriyle bir araya gelebilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin iyiliğini isterken farkında olmadan sadece onu suçluyormuş gibi görünebiliyordunuz. Bu yüzden ifadelerinizi daha sade tutun.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyler araştırmak ve farklı konular öğrenmek sana daha iyi gelecek bugün. Eğer hayatın ile alakalı bir karar almak istiyorsan bu kararı almadan önce kafanı toparlamalı ve bilmen gerekenleri öğrenebilmelisin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, güne oldukça gözlemsel ve duygusal dengenizi geri kazanmaya odaklanarak başlayabilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe dışarı çıkmak ve bir gözlemci yerine bir katılımcı olarak hayata aktif bir şekilde dahil olmak daha mümkün olabilir. Rutin olmayan aktiviteler peşindesiniz ancak bugün ilerleyen saatlerde bazı tereddütler ortaya çıkabilir. Unutmayın, bu sadece geçici bir aşamadır ve planlarınızı duraklatan herhangi bir engel yakında ortadan kalkacaktır. Bazı küçük ayarlamalarla kısa sürede tekrar eski hızınıza kavuşacaksınız.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hissederek gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşabilecek hiçbir zıt fikir, sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana şanslı olacaksınız. Çocuklarınızla, partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili eğitim alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıradışı düşünceleriniz paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>